Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 26/10

Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου ...

​ΚΡΙΟΣ Η τύχη είναι στο πλευρό σου σήμερα και δεν πρέπει να την αγνοήσεις. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με το Δία ενισχύει την διάθεσή σου για φλερτ και σου προσφέρει τη δυνατότητα να γνωρίσεις ένα καινούργιο άτομο που θα σε ενθουσιάσει με το κέφι του για ζωή, το στυλ του και την αισιόδοξη στάση του. Ωστόσο, επειδή καραδοκεί κι ένας Ποσειδώνας, μην πάρεις τοις μετρητοίς ό, τι σου πει. Απλά φρόντισε να περάσεις καλά και μην αφήσεις τα μυαλά σου να πάρουν αέρα. Αν είσαι σε σχέση, θέλεις να δείξεις με τον τρόπο σου στον σύντροφό σου ότι, ανεξάρτητα με το αν δεν του το δείχνεις συχνά, για σένα σημαίνει πολλά που είστε μαζί. Τώρα, αν παρασυρθείς συναισθηματικά και του δώσεις κάποια υπόσχεση, καλό θα ήταν να μην την ξεχάσεις μετά…

ΤΑΥΡΟΣ Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, συναντά το Δία και τον Ποσειδώνα φέρνοντας αρκετές ευκαιρίες αλλά και αυξημένες προσδοκίες για κάτι καινούργιο και όμορφο στα ερωτικά σου. Αυτό που οφείλεις με τη σειρά σου είναι πρωτίστως να μη χάσεις την επαφή σου με την πραγματικότητα και μετά να μπορέσεις να τις διακρίνεις, ώστε να μην πέσεις στα δίχτυα ενός προσώπου που θα σου πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, εκμεταλλευόμενο τις σφοδρές σου επιθυμίες. Μη βιαστείς λοιπόν να πεις το «ναι». Αν είσαι σε σχέση, εκτός από την αισιοδοξία και την αυξημένη ερωτική σας διάθεση, δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια πρόταση που σχετίζεται με τα οικονομικά κι εκεί πρέπει να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα, μην βρεθείτε μπλεγμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ Η Αφροδίτη απέναντί σου κάνει όψεις με το Δία και τον Ποσειδώνα, γεμίζοντάς σε με ενθουσιασμό και κέφι. Είσαι αποφασισμένος/η να ξεχάσεις οτιδήποτε γκρίζο και μίζερο υπάρχει στη ζωή σου και να ατενίσεις με αισιοδοξία το ερωτικό σου μέλλον. Είναι πολύ πιθανό πάντως ένα πρόσωπο από τον φιλικό ή επαγγελματικό σου κύκλο να έχει ανάγκη από παρηγοριά και να θέλει τον… ώμο σου, όχι μόνο να κλάψει, αλλά και να ανυψωθεί ηθικά. Οπότε, μπορεί να γίνει κάποιο μπέρδεμα μεταξύ σας, χωρίς καν να το καταλάβεις. Αν είσαι σε σχέση, τα θετικά αισθήματα θα σε κατακλύσουν σήμερα και θα τα μεταδώσεις και στο σύντροφό σου. Μια ρομαντική έξοδος για δύο θα ήταν ιδανική για να κλείσει όμορφα η βραδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΗ Αφροδίτη έρχεται να χαρίσει την εύνοιά της και σε σένα, κυρίως όμως να σε παρακινήσει να αφήσεις πίσω σου καημούς και παράπονα και να επικεντρωθείς στο τώρα και τις χαρές της ζωής. Μια νέα γνωριμία είναι πιθανή τόσο μέσα από το χώρο της δουλειάς σου, όσο και εντελώς τυχαία που θα σε γεμίσει με αισιοδοξία και διάθεση να κάνεις καινούργια όνειρα για το μέλλον. Καλό θα ήταν όμως να έχεις τα μάτια σου στραμμένα στο τώρα κι όχι το αύριο, μιας και δεν ξέρεις ποτέ τι σου ξημερώνει. Αν είσαι σε σχέση, σίγουρα δεν έχεις το μυαλό σου στη δουλειά και τα καθήκοντα αλλά στο ταίρι σου και δεν βλέπεις την ώρα να τα παρατήσεις όλα και να χωθείς στην αγκαλιά του, ωστόσο, πρόσεξε μήπως ένα λάθος σε καθυστερήσει περισσότερο.

ΛΕΩΝ Κι εσύ θα παρασυρθείς από τη γενική χαλαρότητα και τον ενθουσιασμό που επικρατεί στην ατμόσφαιρα. Έχεις διάθεση να δεις και να επικοινωνήσεις με κόσμο, να πας για ψώνια, να φλερτάρεις και γενικά να κάνεις ό, τι σου δημιουργεί ψυχική ευφορία και ζωντάνια. Μια γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο, το εξωτερικό ή από γνωστό σου είναι πολύ πιθανή και δείχνει πολλά υποσχόμενη για το μέλλον. Παρ’ όλα αυτά έχε το νου σου γιατί υπάρχει περίπτωση να μην εξελιχθεί όπως πιστεύεις. Αν είσαι δεσμευμένος/η, σκέφτεστε με το ταίρι σου διάφορους τρόπους που μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινή σας ζωή αλλά καλό θα ήταν να μην αφήσετε να ξεμακρύνει πολύ η φαντασία σας γιατί κάποια πράγματα είναι δύσκολα να γίνουν, τουλάχιστον αυτό το διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΗ Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σου δίνει κέφι και πάνω απ’ όλα τάση να ξεδώσεις, χωρίς να σε απασχολεί τίποτα και κανείς, ξεφεύγοντας από το συνεσταλμένο σου εαυτό. Η αισιοδοξία θα σε παρασύρει κι ίσως αρχίσεις να κάνεις σχέδια τρελά σχετικά με την ερωτική σου ζωή που όμως κάποια από αυτά μάλλον είναι ανέφικτα. Πάντως θα ελκύσεις το ενδιαφέρον ενός προσώπου που θα σου αρέσει, το οποίο θα κάνει τη φαντασία σου να οργιάσει. Αν είσαι δεσμευμένος/η, η ηθική ανταμοιβή από τη δουλειά σου για σένα είναι σημαντική, όταν όμως συνοδεύεται και από υλική, τότε χαίρεσαι περισσότερο, αφού διώχνει, έστω και προσωρινά, το άγχος από τη σχέση σου και μπορείτε να απολαύσετε με τον άνθρωπό σου όσα επιθυμείτε.

ΖΥΓΟΣ Ο Δίας σου κάνει εξάγωνο με την Αφροδίτη εκτοξεύοντας τις ελπίδες και τις προσδοκίες σου. Νιώθεις ότι είσαι πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου κι αυτό σου δημιουργεί ενθουσιασμό που μπορεί όμως να φτάσει στα όρια της υπερβολής και να σε οδηγήσει σε λάθη, αφού ο πλανήτης της τύχης και των ευκαιριών δεν διακρίνεται για την επιλεκτικότητά του. Κι εφ’ όσον στο παιχνίδι είναι κι ο Ποσειδώνας, πρέπει να έχεις επαφή με την πραγματικότητα και να μη δέσεις κόμπο ό,τι σου τάξει όποιος/α σε προσεγγίσει ερωτικά. Αν είσαι σε σχέση, είναι μια θαυμάσια μέρα να βγείτε έξω, να συναναστραφείτε με κόσμο και να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας γιατί θα βρουν «ανοιχτά» αφτιά. Το θέμα είναι να μην αρκεστείτε σε υποσχέσεις…

ΣΚΟΡΠΙΟΣΗ μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για σένα, προσφέροντάς σου τη δυνατότητα να ξαναμπείς ζεστά στο παιχνίδι και να καταφέρεις να το κερδίσεις κιόλας. Όμορφα, θετικά συναισθήματα θα σε κατακλύσουν και η όρεξή σου θα ανοίξει για νέες ερωτικές εμπειρίες, γι’ αυτό μόλις εμφανιστεί η ευκαιρία μπροστά σου, μην την αφήσεις να σου ξεφύγει. Ωστόσο, μην κάνεις το οτιδήποτε, αν το ένστικτό σου στέλνει προειδοποιητικά σήματα για να μην μπλεχτείς σε καταστάσεις που θα αποδειχθούν κατώτερες των περιστάσεων. Αν είσαι σε σχέση, προβλέπεται μια θετική εξέλιξη σε μια οικονομική σας υπόθεση που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα, όμως φροντίστε να την εξασφαλίσετε, όσο γίνεται, για να μην αλλάξει κάτι στην πορεία εις βάρος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σου, Δία, έρχεται να σου επιβεβαιώσει το ρητό «αν έχεις τύχει, διάβαινε» στα ερωτικά σου, όχι μόνο γιατί θα σε φλερτάρουν πολλοί/ες και θα σου γίνουν διάφορες προτάσεις αλλά γιατί ένα συγκεκριμένο άτομο θα κτυπήσει κατευθείαν στο ευαίσθητο σημείο σου. Είναι πιθανό βέβαια αυτό να είναι μείον σου και το ειδύλλιο να μην έχει ευτυχισμένο τέλος, τουλάχιστον όμως για όσο διαρκέσει θα ζήσεις αρκετές όμορφες στιγμές. Αν είσαι σε σχέση, μια ευχάριστη εξέλιξη που αφορά σε φιλικά σας πρόσωπα ή ένα παιδί θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Δεν αποκλείεται επίσης να σας προτείνουν να μπείτε σε μια ομάδα, που όμως καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΗ σημερινή χαλαρότητα παρασύρει κι εσένα και έτσι δε θα αργήσει να σε πιάσει το κέφι αλλά και μια αισιόδοξη στάση, οπότε, αντί να παραμείνεις κολλημένος/η σε αυτά που σου λείπουν από τη ζωή και ιδιαίτερα την ερωτική σου, θα δεις και τις προοπτικές που ανοίγονται, ώστε να μπορέσεις να δημιουργήσεις κάτι όμορφο. Ίσως μάλιστα μέσα από τη δουλειά σου, εμφανιστεί ένα πρόσωπο που θα τροφοδοτήσει τη φαντασία σου προς αυτή την κατεύθυνση. Αν είσαι σε σχέση, οι πιθανότητες να λάβεις ένα δώρο ή μια πρόταση από την εργασία σου που θα σου ανοίξει το δρόμο προς την ανέλιξή σου είναι μεγάλες. Ωστόσο, συζητώντας τη με το σύντροφό σου, ίσως σου δημιουργηθούν αμφιβολίες ή υποψιαστείς ότι «κάποιο λάκκο έχει η φάβα».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η μέρα σου προβλέπεται γεμάτη ευδιαθεσία και ενθουσιασμό, ενώ δεν αποκλείεται να αποδειχθεί και ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ερωτικά σου. Καλό θα ήταν λοιπόν να κανονίσεις μια βραδινή έξοδο με την παρέα σου για να αυξήσεις τις πιθανότητες μιας καινούργιας γνωριμίας. Αν σου κάτσει πάντως, έχε κατά νου ότι μπορεί να μην είναι μακράς διάρκειας αλλά όσο κρατήσει, θα περάσεις ωραία. Κι εσύ όμως δεν πρέπει να δώσεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις. Αν είσαι σε σχέση, υπάρχει η διάθεση κι από τους δύο να το ρίξετε λίγο έξω, να ξεσκάσετε και γενικώς να απωθήσετε από το μυαλό σας οτιδήποτε σας προβληματίζει, ώστε να απολαύσετε ξέγνοιαστοι ένα όμορφο, ρομαντικό βράδυ, κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν.

ΙΧΘΥΕΣ Από τους/ις πιο ευνοημένους/ες είσαι σήμερα, καθώς τόσο το εξάγωνο της Αφροδίτης με το Δία, όσο και το τετράγωνό της με τον κυβερνήτη σου, Ποσειδώνα, δίνουν πνοή στα όνειρά σου και αρκετές ευκαιρίες για να ικανοποιήσεις κάποιες από τις επιθυμίες σου. Είναι πολύ πιθανό να ελκύσεις ένα πρόσωπο που υπόσχεται να σου χαρίσει τον ουρανό με τα άστρα, όπως επίσης και να έρθεις πολύ κοντά σε αυτόν/ην που θέλεις. Αφήσου να ζήσεις την εμπειρία, χωρίς όμως να νοιάζεσαι για το τι θα γίνει μετά. Αν είσαι σε σχέση, είναι πιθανό να υπάρξει ένα μπέρδεμα που σχετίζεται με ένα ακίνητο ή περιουσιακό σας στοιχείο, κάτι που μπορεί να χαλάσει προσωρινά τη διάθεσή σας. Ωστόσο, το βράδυ θα ηρεμήσετε και θα μοιραστείτε όμορφες, ρομαντικές στιγμές.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο