Αθλητισμός

«Μου έκανε πρόταση ο Σαββίδης»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ αποχωρώντας από το στάδιο της Τούμπας μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Λάρισα μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για την αναμέτρηση του Κυπέλλου.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί» αναφέρθηκε και στην πρόταση που του έκανε ο Ιβάν Σαββίδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ποιος θα το περίμενε χρόνια μετά το τραγικό συμβάν πως θα μας έφερνε τέτοιες μνήμες ένας αγώνας του ΠΑΟΚ με την Λάρισα. Εμείς που έχουμε ζήσει την πραγματική ποδοσφαιρική γιορτή με κόσμο και των δυο ομάδων πρέπει να στέλνουμε θετικά μηνύματα. Ευχαριστώ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που δέχτηκε να τιμήσουμε την μνήμη του Χαράλαμπου Μπλιώνα.

Είναι στεναχωρημένος από την απόδοση της ομάδας μου στα τελευταία ματς. Αποτελούν προσβολή τέτοιες εμφανίσεις. Με έχουν πειράξει πολλά το τελευταίο διάστημα. Δεν έχουμε καλή εικόνα. Έχω καταλάβει τι συνέβη, η Λάρισα θα βρει τον δρόμο της. Δεν είμαι ευχαριστημένος από τις συμπεριφορές που βλέπω. Φταίμε όλοι. Ο ιδιοκτήτης δεν αλλάζει.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία τον ΠΑΟΚ. Έχω κάνει φίλο μου τον Ιβάν Σαββίδη και βλέπω οτι πολλοί τον εκμεταλλεύονται. Είναι άδικο άνθρωποι σαν αυτόν να μην κερδίζουν από το ποδόσφαιρο. Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ του κοστίζει περισσότερο απ οτι αξίζουν πολλοί που βρίσκονται στον ΠΑΟΚ».

«Όσα μου είπε ο Σαββίδης»

«Ο Ιβάν Σαββίδης μου είπε, πούλησε την ΑΕΛ και έλα εδώ να γίνουμε συνεταίροι. Δεν βρίσκω συνέταιρο μόνο υπαλλήλους. Φυσικά εγώ δεν μπορώ να αφήσω την ΑΕΛ, αλλά του εύχομαι τα καλύτερα και θα είμαστε μαζί στην προσπάθεια που κάνει για να διορθώσει τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο δεν έχω δει ποτέ μου τέτοιον ιδιοκτήτη ομάδας με τέτοιες απόψεις που με εκφράζουν απόλυτα Συμμερίζομαι απόλυτα την άποψη του Σαββίδη για το ελληνικό ποδόσφαιρο.»

πηγή: inpaok.com