Αθλητισμός

“Χειρότερη ομάδα ο Ολυμπιακός, δύο κλάσεις καλύτερος ο ΠΑΟΚ”!

Ο δημοσιογράφος Νίκος Πετρουλάκης μίλησε λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ και οι ατάκες του για το ντέρμπι (και όχι μόνο!) θα συζητηθούν!

Mε τον διευθυντή των Μέσων της Arena (Arena Press, Arena FM, arenafm.gr), Νίκο Πετρουλάκη, μίλησε ο SportDog για θέματα ΠΑΟΚτσήδικης επικαιρότητας.

O πεπειραμένος δημοσιογράφος σχολίασε το ναυάγιο του ΠΑΟΚ στο λιμάνι του Μπακού και έκρουσε το κουδούνι τού κινδύνου για να μην υπάρξει ναυάγιο και στο λιμάνι του Πειραιά.

Μίλησε για την επιλογή του Αρετόπουλου, τον οποίο χαρακτήρισε διαιτητή – νίντζα που σφυρίζει 90 – 10, αλλά και για το γεγονός ότι αν ο Ολυμπιακός κερδίσει τον ΠΑΟΚ την Κυριακή, θα αποκτήσει σοβαρό προβάδισμα τίτλου.

Ακόμα, αναφέρθηκε στα λάθη τού Βλάνταν Ίβιτς στο παιχνίδι εναντίον της Καραμπάκ και στα παλτά που έχουν φορέσει στον Ιβάν Σαββίδη όλα αυτά τα χρόνια οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ, ενώ σχολίασε και τον Παναθηναϊκό με την ΑΕΚ

Κύριε Πετρουλάκη, πώς είδατε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Καραμπάκ;

“Θεωρώ ότι ο Ίβιτς έκανε λάθος επιλογές και δεν έδωσε στο συγκεκριμένο παιχνίδι την βαρύτητα που έπρεπε. Κατά την άποψή μου επρεπε να βάλει από την αρχή τον Μπίσεσβαρ, που είναι φορμαρισμένος αυτή την περίοδο. Παρόλα αυτά προτίμησε να παίξει με άλλο σύστημα. Στο Μπακού ήταν ντεφορμέ όλη η ομάδα, αλλά ήταν ντεφορμέ και ο προπονητής. Θεωρώ ότι μόνο με παρέμβαση Ίβιτς μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση”.

Την επόμενη μέρα, την Παρασκευή, είδαμε και ένα αυστηρό πρωτοσέλιδο από την Arena Press για την ήττα του ΠΑΟΚ στο Μπακού.

“Ναυάγιο στο λιμάνι τού Μπακού ήταν ο πρωτοσέλιδος τίτλος και το πιστεύουμε ακράδαντα, γιατί αυτό που είδαμε δεν ήταν ΠΑΟΚ. Ήταν κάτι άλλο, που δεν θέλει να το βλέπει κανένας. Αν πάει έτσι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θα έχουμε ναυάγιο στο λιμάνι του Πειραιά”.

Ποιο είναι το σχόλιό σας για το ντέρμπι;

“Ο Ολυμπιακός σε σχέση με πέρσι είναι χειρότερη ομάδα, ο ΠΑΟΚ σε σχέση με πέρσι είναι δύο κλάσεις καλύτερος. Αν βάλουμε πλάι – πλάι τα ρόστερ των δύο ομάδων, πιστεύω ότι είναι όμοια και ίσως είναι λίγο καλύτερος ο ΠΑΟΚ. Αυτά όσον αφορά την ποιότητα των παικτών. Γιατί και στις δύο ομάδες οι παίκτες είναι καινούργιοι και είναι δύσκολο να προσαρμοστούν γρήγορα. Στον Ολυμπιακό είναι δύσκολο να προσαρμοστεί και ο προπονητής, γιατί τη μία μέρα χάνει ένα ματς και την επόμενη τον διώχνουν.

Αυτά όσον αφορά τα αγωνιστικά. Για τη διαιτησία θέλω να πω ότι οι διαιτητές που το όνομά τους τελειώνει σε “όπουλος”, είναι διαιτητές που ανήκουν στο συστημα. Εκτός του Σιδηρόπουλου, που περίμενα ότι θα τον βάλουν στο ντέρμπι της χρονιάς. Αλλά τον ετοιμάζουν για τη Λεωφόρο”.

Ο Ολυμπιακός θα έχει ψυχολογία στα ύψη μετά τη σαρωτική νίκη επί της Αστάνα, ενώ του ΠΑΟΚ αναμένεται να είναι στο ναδίρ μετά την ήττα του.

“Από πλευράς ψυχολογίας κερκίδας, η κατάσταση είναι υπέρ του Ολυμπιακού. Αλλά από την πλευρά των ποδοσφαιριστών δεν θα είναι έτσι. Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ έπαιξαν με έναν Έλληνα. Δεν υπάρχει ελληνικό στοιχείο στις ομάδες. Αν αυτοί οι παίκτες χάσουν το ματς, μετά τη λήξη του αγώνα θα βάλουν κάτω από τις μασχάλες τα ακριβά τσαντάκια τους και στα αυτιά τα ακουστικά τους, που είναι πιο ακριβά από αυτά που έχουμε εδώ στον Arena FM. Και θα κυκλοφορούν οι μεν στο Κολωνάκι και τη Γλυφάδα και οι δε στην Τσιμισκή και την παραλία. Δεν θα κρυφτούν αν χάσουν, όπως κρυβόντουσαν κάποτε δύο και τρεις ημέρες ο Δεληκάρης, ο Σαράφης, ο Κούδας κ.α.”.

Κυκλοφορεί η άποψη ότι αν ο Ολυμπιακός κερδίσει τον ΠΑΟΚ, σε μεγάλο βαθμό θα έχει κριθεί η μάχη για τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή. Τη συμμερίζεστε

“Αν κερδίσει ο Ολυμπιακός την Κυριακή, περνάει 7 βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟΚ. Σημαντικό βαθμολογικό προβάδισμα δηλαδή. Αμέσως θα αποκτήσει προβάδισμα τίτλου. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλύτερη ομάδα σε σχέση με πέρσι, αλλά αν ο Μπεργκ δεν παίξει καλά, δεν υπάρχει Παναθηναϊκός. Ο Μπεργκ είναι όλη η ομάδα. Την ΑΕΚ από την άλλη, θα την χαρακτήριζα σαν ομάδα που είναι σκυλιά του πολέμου, μάχονται, τρέχουν. Παρόλα αυτά δεν με πείθει ότι μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό η ΑΕΚ. Αν ο ΠΑΟΚ χάσει, τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν και θα αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα για τον τίτλο ο Ολυμπιακός. Αν και είναι νωρίς ακόμα. Με δεδομένο βέβαια ότι η κίνηση του Βίκτωρα Μητρόπουλου να αναβληθούν οι εκλογές της ΕΠΟ, για δικό του όφελος, ευνόησε το σύστημα, ήδη βλέπετε ότι έχουν ξεσαλώσει από την επιτροπή και βάζουν πάλι διαιτητές- νίντζα. Όπως ο Αρετόπουλος, που ακολουθεί πιστά τις εντολές της ΚΕΔ. Δηλαδή να σφυρίζει 50 – 50 στα ματς. Τώρα αν ο Αρετόπουλος σφυρίζει 90 – 10, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο”.

Πρόσφατρα ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε στην προεδρία της ΠΑΕ. Τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτή την κίνηση;

“Ο Σαββίδης είναι άνθρωπος που ευεργέτησε τον ΠΑΟΚ, πλήρωσε χρέη, πλήρωσε όλον τον κόσμο, έκανε τον ΠΑΟΚ ευρωπαϊκή ομάδα. Αλλά ξέρει και ο ίδιος ότι έχουν γίνει λάθη στα αγωνιστικά, έχουν έρθει παλτά που του τα φόρεσαν άλλοι, όπως ο Τσιστιακόφ και ο Άρνεσεν. Άρα στο αγωνιστικό δεν υπάρχει αυτό που ήθελε ο Σαββίδης, παρά τα λεφτά που έχει ρίξει. Βέβαια ο Κόκκαλης όταν ανέλαβε τον Ολυμπιακό και ο Βαρδινογιάννης όταν ανέλαβε τον Παναθηναϊκό, είχαν πέντε χρόνια αποτυχίων μέχρι να πάρουν τίτλο. Αν η ΕΠΟ άλλαζε χέρια, ίσως να βλέπαμε κάτι διαφορετικό στο μέλλον. Φέτος αν για άλλους 4 – 5 μήνες κάνουν κουμάντο οι συστημικοί, θα δούμε ξανά τα ίδια. Μέχρι και τον Σπάθα μπορεί να δούμε ξανά σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ και να πέσουμε από την καρέκλα”.

πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο