Αθλητισμός

Διέρρευσε η μαύρη λίστα του Πασκουάλ – Ποιους τελειώνει από τον ΠΑΟ – Μέσα και μεγάλο όνομα!

Ο Ισπανός καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για τον νέο Παναθηναϊκό και σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπολογίζει στην επόμενη μέρα τρεις παίκτες!

Ο Τσάβι Πασκουάλ ήδη εργάζεται ως προπονητής του Παναθηναϊκού και κάνει τα πλάνα του για την ομάδα που θέλει να δημιουργήσει. Δε σκέφτεται μόνο το τώρα, καθώς δεν μπορεί στην παρούσα φάση να κάνει πολλά πράγματα, αλλά και την επόμενη μέρα.

Ήδη, άλλωστε, έχει ζητήσει την απόκτηση τριών παικτών, ενός γκαρντ, ενός δυαριού κι ενός ψηλού, ο οποίος θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, όπως πρώτος σάς αποκάλυψε ο SportDog.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει άποψη για όλους τους παίκτες του ρόστερ και ξέρει πού πονάει η ομάδα. Κάποιοι τον ικανοποιούν, ενώ κάποιοι δεν του κάνουν και στην πρώτη ευκαιρία θα δουν την πόρτα της εξόδου.

Όπως αναφέρουν δε οι πρώτες πληροφορίες, στη μαύρη λίστα του πρώην τεχνικού της Μπαρτσελόνα βρίσκονται συγκεκριμένα ονόματα.

Πρώτα απ’ όλα, αυτό του Τζέιμς Φελντέιν, για τον οποίο ο Τσάβι Πασκουάλ θα ήθελε έναν πιο σταθερό παίκτη στη θέση του.

Στην ίσια μοίρα βρίσκεται και ο Μάικ Τζέιμς, τον οποίο ο Ισπανός θεωρεί άναρχο παίκτη, ενώ σίγουρα θα έχει ενημερωθεί και για τον τρόπο που …αυτοτραυματίστηκε, γεγονός που σίγουρα δε θα του άρεσε. Μπορεί να θεωρείται έναν από τα πιο δυνατά ονόματα του φετινού Παναθηναικού, αλλά αυτό δε φαίνεται να …συγκινεί τον έμπειρο κοουτς.

Επιπλέον, ο Τσάβι Πασκουάλ θα επιθυμούσε και μια πιο ποιοτική λύση αντί του Ντιμίτρις Νίκολς, ωστόσο μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση του Αμερικανού στη Μόσχα, ενδεχομένως ο Ισπανός να αναθεώρησε, αν και ο παίκτης θα περάσει δεδομένα από αυστηρές εξετάσεις και στα επόμενα παιχνίδια.

Βέβαια, μπορεί ο Τσάβι Πασκουάλ να θέλει συγκεκριμένες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ τού Τριφυλλιού, ωστόσο υπάρχουν και αντικειμενικές δυσκολίες. Δεν είναι εύκολο, για παράδειγμα, να σπάσει το συμβόλαιο τού Μάικ Τζέιμς, το οποίο προβλέπει 1 εκ. ευρώ ετησίως.

Όπως και να έχει, πάντως, αυτές είναι οι πρώτες εκτιμήσεις τού Ισπανού και μόλις αναλάβει δράση στην ομάδα θα ξεκαθαρίσουν ακόμα περισσότερα πράγματα σχετικά με τις προθέσεις του.

Πηγή:sportdog.gr