Απίστευτη ομιλία κόουτς μεγάλης ομάδας στα αποδυτήρια! Καυτές ατάκες! “Όλα σκ@τά”!

Απίστευτη ομιλία κόουτς μεγάλης ομάδας στα αποδυτήρια! Καυτές ατάκες! “Όλα σκ@τά”!
Τα ΤΡΟΜΕΡΑ που ακούστηκαν στο εσωτερικό κορυφαίου συλλόγου δεν «κέρδισαν» ούτε μια αράδα σε κανένα Μέσο!

Προφανώς το αποτέλεσμα που προηγήθηκε της παρακάτω ομιλίας, δε το λες θετικό. Το χαστούκι ήταν δυνατό και στα αποδυτήρια, δυο μέρες μετά τη λήξη του αγώνα που έγινε πρόσφατα (δε γίνεται πιο πρόσφατα), ακούστηκαν επικά πράγματα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά βγήκαν και ειδήσεις .

Ο ξένος προπονητής λοιπόν, μάζεψε τους παίκτες του δυο μέρες μετά το ματς και όχι την επομένη όπως γράφτηκε και ο εξάψαλμος είχε τον …ασταμάτητο. Στις εφημερίδες και στα υπόλοιπα ΜΜΕ, μάλιστα, γράφτηκε ότι πήραν το λόγο οι αρχηγοί. Άκυρο. Άχνα δεν έβγαλε κανείς και για 20 λεπτά άκουγαν τον προπονητή να φωνάζει έξαλλος!

Τι τους είπε; Δικό σας…

“Είδα τρεις φορές το παιχνίδι για να καταλάβω τι έφταιξε. Δεν σας μίλησα χθες (σ.σ. την επομένη του αγώνα) για να μπορέσω να βρω τα κατάλληλα λόγια. Δεν έχω κοιμηθεί”, ήταν ο …πρόλογος και η συνέχεια είχε μόνο …γκάζι, δηλαδή τι γκάζι, για σανίδωμα μιλάμε, το πόδι ολόκληρο βαθιά στο πάτωμα.

Ο κόουτς συνέχισε:

“Τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχουμε τη σωστή νοοτροπία. Δεν γίνεται να χάνουμε από ομάδες σαν αυτή. Ο τερματοφύλακας έκανε λάθος, το είπε και η γυναίκα μου. Εγώ όμως στέκομαι στο φάουλ που έκανε το δεκάρι μας πριν το πρώτο γκολ και στην κεφαλιά που χάθηκε πριν το δεύτερο”, είπε ο τεχνικός και μετά έριξε τη “δημοσιογραφική” βόμβα.

“Εχουμε πολλά θέματα. Αργούμε στις προπονήσεις. Από εδώ και πέρα, όποιος αργεί, θα τιμωρείται”!

“Είμαι μόνος μου εδώ, τα κάνω όλα μόνος μου. Ναι, η Super League είναι σκ@@ά. H ομάδα δεν πληρώνει συχνά στην ώρα της. Το γήπεδο είναι χάλια, το προπονητικό κέντρο, εδώ, είναι χάλια, είναι σκ@@ά όλα. Τα ξέρουμε όμως αυτά και πρέπει να καταλάβουμε σε ποια ομάδα έχουμε έρθει και τι απαιτήσεις υπάρχουν.

Δεν κερδίσαμε και τ’ ακούω εγώ. Από τον πρόεδρο ως τον τελευταίο δημοσιογράφο. Και εγώ σας καλύπτω συνέχεια. Να ξέρετε όμως πως αν φύγω, θα πέσω με τα δικά μου παιδιά.

Με ξέρετε πως έχω συμπεριφερθεί σε όλους σας. Ολοι έχετε περάσει από το γραφείο μου κι έχουμε συζητήσει για τα πάντα. Θέλω παίκτες που ακόμη κι αν είναι μέτριοι, όταν μπαίνουν στο γήπεδο θα δίνουν το 100%. Αν κάποιος είναι καλύτερος και δεν δίνει το 100%, τότε δεν θα παίζει αυτός”.

Στο τέλος, ο προπονητής ρώτησε ονομαστικά δέκα παίκτες αν συμφωνούν, προτού απευθυνθεί γενικά αν υπάρχει κάποιος με διαφορετική άποψη. Κανείς δεν είπε τίποτα…

Πηγή:sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play