Αθλητισμός

Χωρίς Ζέκα, Βιγιαφάνιες στη «ρεβάνς» με τη Σταντάρ ο Παναθηναϊκός!

Χωρίς τον αρχηγό του Κάρλος Ζέκα και τον πολύτιμο Αργεντινό μέσο Λούκας Βιγιαφάνιες θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Σταντάρ Λιέγης την Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας ο Παναθηναϊκός!

Ο Πορτογάλος χαφ δέχθηκε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία ακριβώς πριν τη λήξη του ημιχρόνου της αποψινής αναμέτρησης με τους Βέλγους από τον διαιτητή Ντάνιελ Στεφάνσκι και συμπλήρωσε τρεις στη φάση των ομίλων του Europa League, κάτι που σημαίνει ότι αυτομάτως χάνει το επόμενο παιχνίδι.

Στο 80ο λεπτό ήρθε η σειρά του Λούκας Βιγιαφάνιες να δεχθεί την κίτρινη κάρτα από τον Πολωνό διαιτητή για φάουλ και να συμπληρώσει τρεις, ενώ δύο λεπτά αργότερα η ομάδα του δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης (2-2) από τον Ισάκ Μπελφοντίλ.

Η κατάσταση για τον προπονητή των Πρασίνων Αντρέα Στραματσιόνι, όσον αφορά τις επιλογές του για τη μεσαία γραμμή, γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, καθώς και ο Γουακασό Μουμπάρακ δεν θα είναι διαθέσιμος στο επόμενο ματς με τη Σταντάρ Λιέγης, καθώς θα εκτίσει την τρίτη αγωνιστική της ποινής του μετά την αποβολή στην πρεμιέρα με τον Άγιαξ.

Πηγή:sdna.gr