Αθλητισμός

«Θετικός για Παναθηναϊκό ο Μπάνκι» (pics)

Σύμφωνα με Ισραηλινό δημοσιογράφο ο Λούκα Μπάνκι θέλει τη δουλειά στον Παναθηναϊκό, ενώ εξήγησε τι συνέβη με την περίπτωση του Τσάβι Πασκουάλ και ποια είναι η πρόθεση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Λούκα Μπάνκι είπε πως δεν έχει κάποια επαφή με τον Παναθηναϊκό, αλλά θα είναι τιμή του να ακούγεται το όνομά του για τον πάγκο των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης.

Το βράδυ της Τετάρτης ο Ισραηλινός δημοσιογράφος Ντέιβιντ Πικ με τρία tweet αναφέρθηκε στην υπόθεση προπονητή για τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Μπάνκι είναι θετικός για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα ο Πικ έγραψε αρχικά: «Ο ατζέντης του Τσάβι Πασκουάλ είπε πως ο πελάτης του είχε συμβόλαιο πάνω από 1εκ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα, απορρίπτοντας την πρόταση του Παναθηναϊκού για συμβόλαιο επτά μηνών» και συμπλήρωσε: «Τα χρήματα δεν ήταν πρόβλημα για τον Πασκουάλ. Ο Παναθηναϊκός δεν του ταίριαζε. Ο Λούκα Μπάνκι, μου είπαν, πως θέλει τη δουλειά».

Τέλος έκανε tweet και για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: «Άκουσα επίσης πως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν έχει την πρόθεση να αφήσει τη Ζαλγκίρις».

Πηγή: sdna.gr