Αθλητισμός

Μπάνκι: «Καμία επαφή με Παναθηναϊκό, αλλά…»

Ο Λούκα Μπάνκι μιλώντας στο SDNA ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία επαφή με τον Παναθηναϊκό, αλλά τόνισε πως αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ίδιο να θεωρείται ένας από τους υποψήφιους για τον «πράσινο» πάγκο.

Η περίπτωση του Ιταλού προπονητή βρίσκεται μεταξύ εκείνων που έχουν… ακουστεί για τον πάγκο του «τριφυλλιού», μετά την αποχώρηση του Αργύρη Πεδουλάκη. Θυμίζουμε πως νωρίτερα, η υπόθεση του Τσάβι Πασκουάλ οδηγήθηκε σε «ναυάγιο», λόγω των απαιτήσεων του Καταλανού κόουτς, με τον έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης να συνεχίζει τις επαφές με τους επόμενους προπονητές της λίστας.

 Το sdna.gr επικοινώνησε με τον πρώην προπονητή της Αρμάνι Μιλάνο, Λούκα Μπάνκι σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Κυπελλούχων Ελλάδας. «Ξέρω πως έχεις για εμένα την ερώτηση που όλοι μου κάνουν, οπότε πρέπει να σου δώσω την απάντηση που δίνω. Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι ένας από τους υποψήφιους. Διαβάζω τις φήμες και τις ειδήσεις στις ιστοσελίδες. Οι φίλοι μου στέλνουν μηνύματα και με ρωτούν. Αλλά ως εκεί. Κανείς δεν με έχει καλέσει», δήλωσε αρχικά και ξεκαθάρισε: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν».

Από εκεί και πέρα, θέλοντας να αναλύσει περισσότερο τα τωρινά δεδομένα, ο 51χρονος κόουτς πρόσθεσε: «Είναι τιμή μου να διαβάζω το όνομά μου, δεν υπάρχει πρόταση. Υπάρχουν προς το παρόν φήμες. Είμαι ένας από τους υποψήφιους, είδα κάποια ονόματα στις ιστοσελίδες. Δεν έχει σχέση ποιος είναι το φαβορί. Λένε πως το φαβορί είναι ο Πασκουάλ, ο ένας ή ο άλλος. Και μόνο που είμαι ένας υποψήφιος είναι τιμή μου. Είναι τιμή μου που με θεωρούν έναν από τους υποψήφιους που ξεχωρίζουν. Αν μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό εξετάζει το όνομά σου, είναι σπουδαίο. Αλλά κανείς δεν με έχει καλέσει».

Στην ερώτηση για το αν θα ήθελε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού Superfoods, σε περίπτωση που του γίνει επίσημη «κρούση», απάντησε: «Είναι απλά τιμή μου. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο. Είμαι χαρούμενος που είμαι ένας από τους υποψήφιους και σκέφτονται το όνομά μου για αυτή τη δουλειά, αν είναι αλήθεια και δεν είναι απλά φήμες. Η κατάσταση για εμένα είναι περίπλοκη. Όλοι με ρωτούν τι σκέφτομαι. Προς το παρόν προτιμώ να μείνω ήσυχος και να περιμένω να δω τι θα γίνει στο μέλλον».

Πηγή: sdna.gr