Αθλητισμός

H ατάκα Μοράις στον “Τίγρη” για τα αποδυτήρια!

Τι ζήτησε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ από τον Ζοζέ Μοράις και ποιά ήταν η απάντηση του Πορτογάλου τεχνικού...

Ο Ζοζέ Μοράις είχε επαφές με τους ανθρώπους της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα, έκανε συνάντηση την περασμένη Κυριακή με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στην Κωνσταντινούπολη, όμως η συμφωνία του με την ομάδα οριστικοποιήθηκε μετά από την συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στα γραφεία της ΠΑΕ.

Σε αυτήν οι δύο άνδρες συζήτησαν για όλα τα θέματα της ομάδας. Τους στόχους της, το έμψυχο υλικό της, τα «θέλω» της διοίκησης από εκείνον και σε κάποια στιγμή το αφεντικό της ΑΕΚ είπε μεταξύ άλλων στον Πορτογάλο τεχνικό ότι «πρέπει στα αποδυτήρια να επιβάλεις απόλυτη πειθαρχεία».

«Συμφωνώ ότι η πειθαρχία είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα για μια ομάδα, αλλά είμαι αρκετά… δημοκράτης. Πιστεύω ότι ο σεβασμός και η πειθαρχία στα αποδυτήρια δεν επιβάλλονται, αλλά κερδίζονται. Και είμαι σίγουρος ότι θα τα κερδίσω», ήταν η απάντηση του Ζοζέ Μοράις στον Μελισσανίδη.

Κάτι που δείχνει την φιλοσοφία του Πορτογάλου, όσον αφορά στην προσέγγιση που θα επιδιώξει να έχει στη σχέση του με τους παίκτες του. Μια παράμετρος που θα είναι σημαντική για την «αλλαγή σελίδας» στην ΑΕΚ, σε αγωνιστικό επίπεδο, καθώς είναι γνωστό ότι ένας από τους λόγους που οδήγησαν στο διαζύγιο με τον Τιμούρ Κετσπάγια, ήταν πως κρίθηκε ότι είχε χαθεί η ψυχική επαφή του με τα αποδυτήρια…

Πηγή:sdna.gr