Αθλητισμός

Εξελίξεις στο θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό!

Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες για τον διάδοχο τού Αργύρη Πεδουλάκη στον "πράσινο" πάγκο! Ποιος τεχνικός ζήτησε 1 εκατ. ευρώ για να έρθει στην Ελλάδα και ποιος "κάηκε";

Πυρετώδεις είναι οι διεργασίες που γίνονται τις τελευταίες ώρες στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος διάδοχος τού Αργύρη Πεδουλάκη.

Οι Πράσινοι μιλούν ταυτόχρονα με 2-3 περιπτώσεις έμπειρων προπονητών και υπάρχει η εκτίμηση ότι είναι θέμα χρόνου να βρεθεί ο “εκλεκτός” που θα αναλάβει τον “πράσινο” πάγκο.

Πάντως, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι απομακρύνονται από τις προτιμήσεις των ανθρώπων τού Τριφυλλιού δύο κόουτς που τα ονόματά τους ακούστηκαν πολύ έντονα από χθες ως υποψήφιοι αντικαταστάτες τού Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο λόγος για τον Τσάβι Πασκουάλ και τον Πίνι Γκέρσον, που δείχνουν ότι, πλέον, δε συγκεντρώνουν ιδιαίτερες πιθανότητες για διαφορετικούς, όμως, λόγους.

Όσον αφορά τον πρώτο, παρουσιάζεται να ζήτησε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός το εξωπραγματικό ποσό του 1 εκ. ευρώ για να αναλάβει την ομάδα, κάτι που “φρέναρε” τους ανθρώπους τού Τριφυλλιού, οι οποίοι αναζητούν μια πιο προσιτή λύση.

Σχετικά με τον Ισραηλινό τεχνικό, οι πληροφορίες λένε πως δε βρίσκεται, πια, ψηλά στις προτιμήσεις των Πρασίνων, χωρίς, πάντως, να έχει διευκρινιστεί το γιατί, αν και οι εκτιμήσεις αναφέρτουν ότι είναι ένα όνομα που δεν κάνει “γκελ” στον κόσμο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το βάρος έχει πέσει, πια, σε άλλες επιλογές, αλλά δεν έχει διαρρεύσει κάτι νεότερο. Στόχος της ΚΑΕ είναι, άλλωστε, να μη γίνουν άλλες διαρροές μέχρι να κλείσει οριστικά το θέμα.

Εξάλλου, αυτή την ώρα γίνεται σύσκεψη κορυφής στον Παναθηναϊκό υπό τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για να παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Πηγή:sportdog.gr