Lifestyle

Σε… άλλα “χέρια” τα προφίλ της Κιμ Καρντάσιαν

Ενόψει του νέου κύκλου του ριάλιτι, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται σύντομα και των γυρισμάτων, που έχουν αναβληθεί επ’ αόριστον, φίλοι και συγγενείς ανέλαβαν να χειριστούν τα προφίλ της Κιμ στα social media.

Με ένα χειρόγραφο σημείωμα η εκπρόσωπος Τύπου της Κιμ Καρντάσιαν, Στέφανι Σέφερντ, ενημέρωσε τους φαν της σταρ ότι η ίδια, οι φίλοι και οι συγγενείς της Κιμ θα ενημερώνουν τα προφίλ της για χάρη των φαν όσο η γνωστή τηλεπερσόνα αναρρώνει από το σοκ της ληστείας.

“Γεια σας παιδιά, όπως θα έχετε παρατηρήσει δεν έχουμε ανεβάσει κάτι εδώ και δυο εβδομάδες. Η Keeks χρειάζεται λίγο καιρό ακόμη αποχής, αλλά μην ανησυχείτε. Οι πιο κοντινοί φίλοι της Κιμ, η οικογένεια κι εσείς θα βοηθήσουν για μερικά αποκλειστικά. Μείνετε συντονισμένοι για νέα posts και apps. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για την στήριξή σας και την αγάπη σας στο κορίτσι μου”, έγραφε χαρακτηριστικά το σημείωμα.

Ο θετός αδελφός της Κιμ, Μπρόντι Τζένερ μίλησε χθες για πρώτη φορά μετά το συμβάν της ληστείας. Ο 33χρονος DJ δήλωσε στο Us Weekly ότι επικοινώνησε με την τηλεπερσόνα. “Δεν έχω να πω πολλά, ωστόσο έχω να πω ότι δεν μίλησα με την Κιμ. Της έστειλα μήνυμα στο κινητό για να της δείξω τη συμπαράστασή μου και να της πω ότι την σκέφτομαι. Πέραν αυτού, δεν είχα άλλη επικοινωνία μαζί της. Της εύχομαι ό,τι καλύτερο. Πραγματικά”, δήλωσε ο Μπρόντι. 

Στο μεταξύ, οι δυο αδελφές της Κιμ, Κλοέ και Κένταλ, κατέβασαν την εφαρμογή με τα εικονίδια της οικογένειας και δήλωσαν ενθουσιασμένες! 

Η Κένταλ έγραψε στο προφίλ της “έχω παθιαστεί με το νέο kimoji οικογενειακό πακέτο, είναι τέλειο. Είναι τόσο ρεαλιστικά (όπως αυτό το λαχταριστό burger) και όλα αυτά για το Halloween είναι τόσο αστεία”. “Και φυσικά λάτρεψα αυτά με τις αδελφές μου και την μαμά. Έχετε τον νου σας για το δικό μου kimoji που έρχεται σύντομα. Κατεβάστε οπωσδήποτε το πακέτο τώρα”, συμπλήρωσε.

Την ίδια ώρα, η Κλοέ έγραφε στο δικό της προφίλ: Λατρεύω όλα τα kimoji, αλλά αυτού του μήνα το οικογενειακό πακέτο είναι το κάτι άλλο!!! 1. Είμαι κι εγώ kimoji!!!!! Είναι γεγονός. Μπορείτε επιτέλους να στείλετε το Κλοέ kimoji. 2. Τα απίθανα κοστούμια Halloween της Κιμ από το παρελθόν, 3. Kimojis με θέμα το Halloween, 4. Και κράτησα το καλύτερο για το τέλος το παγωμένο πρόσωπο της Κόρτνει!! Χαχα!

Να σημειωθεί ότι η Κιμ εθεάθη την περασμένη Πέμπτη για πρώτη φορά σε δημόσιο χώρο, σε εστιατόριο, σύμφωνα με δημοσίευμα και φωτογραφίες του E! News.

“Ήταν με ασφάλεια. Έκανε μια σύντομη 30λεπτη διαδρομή σε ένα εστιατόριο στο Μπέβερλι Χιλς. Ήταν μαζί με μια φίλη της και φαινόταν πολύ πεσμένη και μελαγχολική, δεν ήθελε να την δουν”, ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας. 

“Είναι καλύτερα, αλλά ακόμη έχει πολύ δρόμο έως ότου επανέλθει πλήρως από το δυσάρεστο συμβάν της ληστείας. Βλέπει κάποιον ειδικό, ενώ οι φίλοι και η οικογένειά της την στηρίζουν πολύ. Η μητέρα και οι αδελφές της τσεκάρουν ότι είναι καλά κάθε μέρα”, ανέφερε άτομο από το στενό περιβάλλον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο