Αθλητισμός

Λιόν – Γιουβέντους 0-1, Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Σεβίλλη 0-1 (vids)

O τεράστιος Τζιανλουίτζι Μπουφόν έπιασε πέναλτι, έσωσε όποτε χρειάστηκε την εστία της Γιουβέντους και μπορεί οι Ιταλοί να έπαιζαν με 10 παίκτες, αλλά το γκολ του Κουαδράδο έδωσε τη νίκη στην Κυρία με 1-0 στην έδρα της Λιόν. Με το ίδιο σκορ πέρασε και η Σεβίλλη από το Ζάγκρεμπ.

Όταν έχει κάτω από τα δοκάρια αυτή την μεγάλη προσωπικότητα και έναν από τους κορυφαίους γκολκίπερ του κόσμου, ακόμη και όταν παίζεις με 10 παίκτες, ξέρεις πως όλα μπορούν να γίνουν. Αυτό συμβαίνει και με την Γιουβέντους, με τους Ιταλούς να τα βρίσκουν σκούρα από τη Λιόν, όμως Μπουφόν και Κουαδράρο έδωσαν τη νίκη-μισή πρόκριση για την Μεγάλη Κυρία μέσα στη Γαλλία.

Ο Μπουφόν στο 36΄ έβγαλε το πέναλτι του Λακαζέτ και έδειξε πως το βράδυ θα είναι δικό του. Ακόμη και όταν ο Λεμινά στο 54΄ είδε την 2η κίτρινη κάρτα, ο Μπουφόν ήταν εκεί για να λέει «όχι» στις προσπάθειες των Γάλλων.

Τελικά η πρωταθλήτρια Ιταλίας με το γκολ του Κουαδράδο στο 76΄, με δυνατό σουτ από πλάγια θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή, έδωσε τη νίκη στη Γιούβε, η οποία μαζί με την Σεβίλλη οδηγούν την κούρσα του ομίλου.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Σεβίλλη με το γκολ του Νασρί στο 37΄ πέρασε από το Ζάγκρεμπ, βάζοντας άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι της και πλέον φαίνεται πως εκείνη μαζί με την Γιουβέντους θα παλέψουν για την πρωτιά στον όμιλο, καθώς πολύ δύσκολα μία από τις δύο ομάδες θα χάσει την πρόκριση για τους «16».Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Σεβίλλη 0-1Λιόν-Γιουβέντους 0-1

Βαθμολογία

1. Γιουβέντους 7 5-02. Σεβίλλη 7 2-03. Λιόν 3 3-24. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0 0-8

Επόμενη αγωνιστική (2/11)

Σεβίλλη-Ντιναμό ΖάγκρεμπΓιουβέντους-Λιόν

Πηγή:sdna.gr