Αθλητισμός

«Γήπεδο μόνο στην Τούμπα»

Πολλά και διάφορα ήταν τα θέματα συζήτησης που έθεσε ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, μιλώντας στο ΔΣ της ΠΑΕ. Ο 57χρονος επιχειρηματίας έθεσε και θέμα για Τούμπα

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου, αναφέρθηκε και στο θέμα του γηπέδου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι προτεραιότητα για νέο στάδιο αποτελεί η Τούμπα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σοβαρή δουλειά έχει πραγματοποιηθεί και στην Τούμπα. Από τα αποδυτήρια μέχρι και τους VIP χώρους, τα γραφεία, την αίθουσα Τύπου και την αίθουσα συνεδριάσεων, οι χώροι είναι τώρα υψηλότατου επιπέδου και καλύπτουν τα μέγιστα στάνταρ της UEFA.

Σε μια προσπάθεια να βελτιωθεί η ασφάλεια στους αγώνες και να παρέχει ο Σύλλογος ένα πιο άνετο περιβάλλον για τους οπαδούς, ο Σύλλογος έχει επενδύσει στα πιο σύγχρονα συστήματα παρακολούθησης, έκδοσης εισιτηρίων, με barcode readers, εγκατάσταση τουρνικέ και άλλα.

Ξεκίνησε μεγάλης κλίμακας μελέτη σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της Τούμπας και τις τεχνικές δυνατότητες για την ανακατασκευή του γηπέδου. Έχουμε καταλήξει σε συμφωνία με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τη χρήση της έκτασης γύρω από το γήπεδο και τη διευκόλυνση της πρόσβασης στην Τούμπα.

Πάντα λαμβάνω τις αποφάσεις όταν είμαι πεπεισμένος ότι είναι σωστές. Δεν μπόρεσα να πείσω ακόμη τον εαυτό μου ότι ένα νέο γήπεδο αλλού μπορεί να έχει το ίδιο χάρισμα με την Τούμπα».

πηγή: inpaok.com