Ζώδια

Τα ζώδια της εβδομάδας μέχρι 23 Οκτωβρίου

Ποια τραγούδια εκφράζουν το ζώδιο σου για αυτή την εβδομάδα.

«Τα θέλω όλα και τα θέλω εδώ και τώρα»… Αυτό είναι το σύνθημα για την εβδομαδιαία πρόβλεψή σου με ένα τραγούδι 17-23 Οκτωβρίου 2016, όπου οι πλανήτες μας μεταδίδουν τσαγανό, ορμητικότητα και μεγάλο ερωτισμό! Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στον Τοξότη και τα βέλη του έρωτα είναι πλέον γεμάτα παιχνίδι και περιπέτεια! Ο Άρης βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, κάνοντας ηφαίστειο τις ερωτικές μας υποθέσεις… η λίμπιντο θα είναι εξαιρετικά ανεβασμένη, δε θα λείψουν όμως οι κόντρες και οι ανταγωνισμοί! Έρχεται και η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό, με αποτέλεσμα να υπάρχουν παρορμητικές αποφάσεις και στην στο τέλος της εβδομάδας ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Σκορπιού, κάνοντας όλους μας να διεισδύσουμε στα εσώψυχά μας, προκειμένου να λύσουμε το κουβάρι που υπάρχει μέσα μας… Εσένα ποιο τραγούδι είναι στο ζώδιο σου στην εβδομαδιαία πρόβλεψη; Πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά των ζωδίων;

ΚΡΙΟΣ

Το τραγούδι σου: Εγώ – Νότης Σφακιανάκης

Ο ερωτικός σου στίχος: Θέλω να βγω, να περπατήσω στην βροχή και ένα τραγούδι να γεμίσω με παράπονα, που δεν μπορώ να εξηγήσω το γιατί ό,τι αγαπώ με μαχαιρώνει έτσι άπονα. Πάνω απ’ όλα εγώ, αυτό το εγώ που με σκοτώνει κάθε μέρα. Πάνω απ’ όλα εγώ, που δεν μπορώ ούτε λεπτό να αφήσω ελεύθερο να βγει το σ’ αγαπώ μου στον αέρα.

Astro-Tip Εβδομάδας: Ε ναι, λοιπόν, αυτή την εβδομάδα όσο και να σε συμβουλέψω, εσύ δεν πρόκειται να κάτσεις φρόνιμα… Αλλάζεις απόψεις, αποφάσεις, κάνεις τις ανατροπές σου και το διασκεδάζεις… Το θέμα είναι, Κριέ μου, ότι οι υπόλοιποι γύρω σου βρίσκονται σε μία συνεχή ένταση εξαιτίας σου, γιατί πληρώνουν τα σπασμένα των επιλογών σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Το τραγούδι σου: Σε πεθύμησα – Σάκης Ρουβάς

Ο ερωτικός σου στίχος: Σε πεθύμησα πολύ… Να σε διαγράψω επίμονα προσπάθησα πολύ, όμως στάθηκε αδύνατον να κάνω την αρχή. Με τρεις λέξεις την αντέχω τη σιωπή. Σε πεθύμησα πολύ… Είναι αδύνατον να φύγει πια η γεύση απ’ το φιλί. Όλο τρέχω μακριά σου κι όλο ψάχνω επιστροφή, μ’ ένα σ’ αγαπώ σπασμένο στη βροχή… Όμως μέσα μου μάλλον στέγνωσα, μάλλον έδωσα, όσα έδωσα. Ας με πόνεσες, ας μη νίκησα, σήμερα έτσι απλά όπως ξύπνησα, σε πεθύμησα…

Astro-Tip Εβδομάδας: Γύρω σου επικρατεί το χάος, όμως εσένα δεν φαίνεται κάτι να σε απασχολεί, απλά θέλεις να δραπετεύσεις και να ξεφύγεις από κάθε τι που σε περιορίζει! Η εβδομάδα σου είναι καλή, σου δίνει λύσεις, σε βοηθά να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που σε έχουν κουράσει…

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το τραγούδι σου: Μόνο μαζί σου – Ηλίας Βρεττός

Ο ερωτικός σου στίχος: Μόνο μαζί σου μπορώ να ονειρεύομαι, να σε παιδεύω με αγάπη να παιδεύομαι, μέσα απ’ τα μάτια σου τον κόσμο αλλιώς να βλέπω, ζωή δεν έχω εγώ ζωή μου, αν δε σε έχω. Μόνο μαζί σου μπορώ να ονειρεύομαι, τρέλα η αγάπη και μαζί να δραπετεύουμε, γλυκά ο ύπνος να σε παίρνει αγκαλιά μου, μόνο μαζί σου ονειρεύομαι καρδιά μου. Κι όταν το δάκρυ μου το γέλιο σου σκεπάσει, μες τα αδιέξοδα στενά μου μονοπάτια, κάνε στην άκρη ο καημός να προσπεράσει, κάνε τα δάκρυα αγάπης σκαλοπάτια.

Astro-Tip Εβδομάδας: Με την Αφροδίτη στον Τοξότη αναζητάς αυτή τη ζεστή αγκαλιά στην οποία θα νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά… Υπάρχουν οι προοπτικές για να έρθεις πιο κοντά σε έναν ερωτικό δεσμό που μπορεί να είναι σημαντικός, όμως τουλάχιστον αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις τις ζήλειες σου, τις εντάσεις σου και τους προβληματισμούς σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τραγούδι σου: Άργησες πολύ – Γιώργος Σαμπάνης

Ο ερωτικός σου στίχος: Πάντα μια ζωή, κόντρα στη λογική, τέλεια φυλακή, όσοι μ’ αγαπούσαν. Πού ήσουν εσύ, τόσα χρόνια εσύ κι έγινα πληγή, με όσα μ’ ακουμπούσαν. Μέσα σε χιόνια και βροχές πόσο μεγάλωσα για δες και πόσο πάγωσα στο χθες που δεν πιστεύω στις φωτιές. Άργησες πολύ, δεν έχω ψυχή, δεν είμαι παιδί πια, μόνο μοιάζω…

Astro-Tip Εβδομάδας: Το ποτήρι ξεχειλίζει και εσύ πλέον αντιμετωπίζεις την αλήθεια και καταλαβαίνεις ότι μία σχέση μοιραία καταλήγει σε ένα τέλμα, που στην ουσία το ήξερες… Άρης και Πλούτωνας δοκιμάζουν τον τομέα των σταθερών σου σχέσεων, όμως κοντά σου θα μείνει μόνο ό,τι έχει ουσία!

ΛΕΩΝ

Το τραγούδι σου: Θέλω τρέλα – Λένα Παπαδοπούλου

Ο ερωτικός σου στίχος: Θέλω τρέλα, θέλω πράγματα ανεβασμένα, αλλά όλα αυτά μαζί με εσένα θέλω να τα μοιραστώ. Σε αγαπώ! Θέλω τρέλα, να πηγαίνω με σπασμένα φρένα, αλλά όλα αυτά χωρίς εσένα δε θα έχουν σκοπό, σε αγαπώ, πως μ’ αρέσει κάτω από τα άστρα να με λένε ξελογιάστρα, να χτυπάει μεσονύχτι και η καρδιά μου να χτυπά από την αγκαλιά.

Astro-Tip Εβδομάδας: Ό,τι πρόβλημα και να υπάρχει στα αισθηματικά σου αντιμετωπίζεται, αφού η Αφροδίτη από τον Τοξότη έρχεται για να ανανεώσει πλήρως τον τομέα του έρωτα! Ερωτικές κατακτήσεις, φλερτ και πολύ παιχνίδι, έρχονται για να σε ξαναζωντανέψουν…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τραγούδι σου: Φωτιά – Άννα Βίσση

Ο ερωτικός σου στίχος: Επικίνδυνο παιχνίδι παίζουμε από καιρό, είναι δύσκολοι οι όροι μα αντέχουμε κι οι δυο. Στο σκοινί σαν ακροβάτης προχωράς κι ακολουθώ κι άμα σπάσει κάποια νύχτα, θα βρεθούμε στο κενό. Φωτιά, φωτιά, είναι ο έρωτας που ζούμε, φωτιά, φωτιά, έλα απόψε να καούμε!

Astro-Tip Εβδομάδας: Έχεις περάσει πολλά, όμως αυτή την εβδομάδα δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι… Άρης και Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε σύνοδο, στον τομέα του έρωτα, σου επιφυλάσσουν μόνο όμορφες, μοιραίες και έντονες καταστάσεις στα ερωτικά σου! Χαμογέλασε λοιπόν και ζήσε τα καλύτερα!

ΖΥΓΟΣ

Το τραγούδι σου: Δεδομένο – Παντελής Παντελίδης

Ο ερωτικός σου στίχος: Μαζί σου χάνομαι, μαζί σου καίγομαι και εγώ. Το ίδιο αισθάνομαι, το παρακάναμε. Δεδομένο μ’ είχες, πάντα παραπονεμένο. Δεδομένη σ’ είχα, τώρα τι να περιμένω. Δεδομένο μ’ είχες κι όσο και να επιμένω, δεδομένο ήταν πως εμείς θα χάναμε το τρένο. Απ’ την μια στιγμή στην άλλη άλλαξε όλη η ζωή μου, καίγομαι, πεθαίνω. Όλα τα όνειρα κομμάτια, η καρδιά μου μοιάζει με θηρίο πληγωμένο!

Astro-Tip Εβδομάδας: Η προσωπική σου κατάσταση δε σε καλύπτει αυτή την εβδομάδα και θέλεις να βάλεις ένα «Χ» στο παρελθόν και να ξεκινήσεις κάτι νέο… Όσα λες ή αποφασίζεις αυτό το διάστημα, δεν έχουν την πλήρη ανταπόκριση και αυτό σου προκαλεί ένταση… Μην ξεχνάς ότι η αντίθεση Ερμή – Ουρανού σε κάνει να παίρνεις παρορμητικές αποφάσεις! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τραγούδι σου: Αλήτης – Νίνο

Ο ερωτικός σου στίχος: Είμαι για σένα ένας αλήτης που λέει λόγια αληθινά. Υπάρχουν δυο είδη ανθρώπων εγώ είμαι από τα καλά παιδιά. Ένας αλήτης δεν ξεχνάει, ένας αλήτης συγχωρεί. Ένας αλήτης αγαπάει, θα είναι έτσι μια ζωή!

Astro-Tip Εβδομάδας: Θέλεις να τα πεις έξω από τα δόντια και να ξεσπάσεις για πράγματα που τα κρατάς εδώ και καιρό μέσα σου! Σκέψου όμως… μήπως γίνεσαι πολύ σκληρός με τα λόγια σου; Η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα φέρνει αυτό το δυναμικό καβγά και εσύ δε σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τραγούδι σου: Μια καρδιά – Αντώνης Ρέμος

Ο ερωτικός σου στίχος: Μαραμένη πίκρα φάνηκε στα βλέφαρα σου επάνω, άσε να τη γλυκάνω χαρά να ξαναβγεί. Το χαμόγελο που σου ‘κλεψε εγώ θα το προκάνω, σαν ήλιο να το κάνω, στα χείλη σου να βγει. Μια καρδιά τα χέρια μου σου φέρανε, κάν τη ό,τι θες είναι για σένανε!

Astro-Tip Εβδομάδας: Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο δικό σου ζώδιο και ξαφνικά όλα μοιάζουν να είναι πιο όμορφα! Ο έρωτας γίνεται ελπιδοφόρος και σε παρασύρει σε περιπέτειες, που φαίνεται ότι τις απολαμβάνεις! Βέβαια, η εποχή δε σου δίνει τις εγγυήσεις, την ασφάλεια και την σιγουριά που έχεις ανάγκη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τραγούδι σου: Ποιος είμαι εγώ – Μιχάλης Χατζηγιάννης

Ο ερωτικός σου στίχος: Και πες πάνω μου τώρα τι δικό σου έχει μείνει, τι πετάς και τι φοβάσαι, τι σου βγάζω, τι θυμάσαι, πόσο θες να σε μισήσω! Αν μπορείς να κάνεις πίσω, ποιος είμαι εγώ για να σε κρίνω, εδώ θα μείνω χίλια κομμάτια να με σπάσεις, όσο θες να διασκεδάσεις. Εδώ τα παίρνεις όλα, τα χάνω όλα, είναι ένας τρόπος για να δεις ποιος είμαι εγώ!

Astro-Tip Εβδομάδας: Έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα Αιγόκερε… Άρης και Πλούτωνας σε σύνοδο στο ζώδιό σου, δε σε αφήνουν να κάτσεις φρόνιμα… Αυτή την εβδομάδα αποφασίζεις και διατάζεις, λειτουργείς έντονα, δυναμικά, απόλυτα, προκαλώντας εντάσεις γύρω σου! Μήπως θα έπρεπε να χαλαρώσεις λίγο τους τόνους;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τραγούδι σου: Κάτι πήγε λάθος – Δέσποινα Βανδή

Ο ερωτικός σου στίχος: Μ’ εμάς είναι σίγουρο πως κάτι πήγε λάθος, πως μ’ αγάπησες το ξέρω κατά βάθος. Μα να μάθουμε τι φταίει δεν τολμάς, κάτι πήγε λάθος μ’ εμάς. Μ’ απουσίες με πολεμάς κι ανεξήγητα με έχεις πια διαγράψει. Κάτι πήγε λάθος μ’ εμάς και να με ξεχνάς, δεν ξεχνάς ανεξίτηλα εντός μου έχεις γράψει!

Astro-Tip Εβδομάδας: Μπορεί να νιώθεις αδυναμία, ανασφάλεια και φόβο για το τι θα ακολουθήσει στο μέλλον, όμως οι ευκαιρίες υπάρχουν… Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη σε δραστηριοποιεί κοινωνικά, σου φέρνει νέες γνωριμίες μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο, έτσι λοιπόν δεν υπάρχει λόγος να κάνεις μούτρα ή να κλείνεσαι μέσα…

ΙΧΘΥΣ

Το τραγούδι σου: Κράτα με – Στέλιος Λεγάκης

Ο ερωτικός σου στίχος: Κράτα με κοντά σου κράτα με, ο τρόπος μου να γίνεις να σταθώ, πάρε με μαζί σου ή άσε με στου έρωτα απόψε τον βυθό. Κράτα με καρδιά μου, κράτα με, στης θάλασσας τα δίχτυα μην πνιγώ, με μια ανάσα πάλι σώσε με, για να ξανά πιάσω ουρανό!

Astro-Tip Εβδομάδας: Αναζητάς κάτι σοβαρό και ουσιαστικό… Επιθυμείς τη σχέση με προοπτική, έτσι αυτό τον καιρό σκέφτεσαι και σχεδιάζεις πού να ρίξεις τα δίχτυα σου, προκειμένου να γεμίσεις τα κενά της καρδιάς σου! Μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, μπορεί να έρθει αυτή η ευκαιρία, που θα σε κάνει να βρεις και πάλι το χαμόγελο που σου είχε λείψει.

Πηγή: zwdiasimera.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο