Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 17/10

ΚΡΙΟΣ Διατηρείς άσβεστη τη φλόγα του πάθους μέσα σου γι’ αυτό κι οι ερωτικές σου επιθυμίες θα αυξηθούν κατακόρυφα. Η έντονη σεξουαλικότητα που εκπέμπεις θα τραβήξει την προσοχή του αντίθετου φύλου. Αν μάλιστα βγεις το βράδυ, δεν αποκλείεται να υποκύψεις στον πειρασμό και να ενδώσεις σε ένα πολύ γοητευτικό άτομο που θα σε φλερτάρει επίμονα. […]

ΚΡΙΟΣ

Διατηρείς άσβεστη τη φλόγα του πάθους μέσα σου γι’ αυτό κι οι ερωτικές σου επιθυμίες θα αυξηθούν κατακόρυφα. Η έντονη σεξουαλικότητα που εκπέμπεις θα τραβήξει την προσοχή του αντίθετου φύλου. Αν μάλιστα βγεις το βράδυ, δεν αποκλείεται να υποκύψεις στον πειρασμό και να ενδώσεις σε ένα πολύ γοητευτικό άτομο που θα σε φλερτάρει επίμονα. Αν είσαι δεσμευμένος/η, η νύχτα με το ταίρι σου αναμένεται αρκετά συναρπαστική, αν και υπάρχει περίπτωση να καταλήξετε στην… κρεβατοκάμαρα μετά από ένα έντονο σκηνικό ζήλειας που μπορεί να σου κάνει, το οποίο όμως θα βρεις άκρως διεγερτικό, αφού θα νιώσεις πόσο πολύ σε θέλει κι ακόμα σε διεκδικεί. 

ΤΑΥΡΟΣ

 Η Σελήνη βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σου, εκτοξεύοντας στα ύψη την έλξη που ασκείς στο αντίθετο φύλο. Ωστόσο, ακόμα κι αν βλέπεις ότι αρέσεις, δεν παίρνουν τα μυαλά σου αέρα, καθώς αυτό που σε ενδιαφέρει πρωτίστως να βρεις, είναι το πρόσωπο εκείνο που μαζί του θα απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της καθημερινότητας και θα σε κάνει να νιώθεις ασφαλής κι όχι μόνο τη σωματική ευχαρίστηση, γι’ αυτό και είσαι πιο επιφυλακτικός/η στις εκδηλώσεις θαυμασμού. Αν είσαι δεσμευμένος/η, το ότι βγάζεις μια κτητικότητα στο σύντροφό σου είναι γνωστό αλλά αυτό το συναίσθημα σου βγαίνει, όταν αισθάνεσαι ανασφάλεια στη σχέση, σήμερα όμως ίσως το παρακάνεις προκαλώντας του δυσαρέσκεια. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μετά από ένα πολύ έντονο σαββατοκύριακο, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να κάνεις ένα διάλειμμα, να χαλαρώσεις και να δώσεις περισσότερο βάρος στα εργασιακά σου θέματα που ενδεχομένως να έχεις αφήσει στο περιθώριο, ασχολούμενος/η κυρίως με τα της ερωτικής σου ζωής. Γι’ αυτό επιβάλλεται να διώξεις από το μυαλό σου, τουλάχιστον μέχρι το βράδυ, οτιδήποτε αφορά σε ένα πρόσωπο το οποίο σου ασκεί μια έντονη έλξη για να μην αποσυντονιστείς. Μετά ξόδεψε όσο χρόνο θέλεις καταστρώνοντας σενάρια και κινήσεις. Αν είσαι σε σχέση, αρκετές δουλειές του νοικοκυριού θα σας κρατήσουν απασχολημένους το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας αλλά θα ξενοιάσετε. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πολύ πιθανό να βρεθείς σε ερωτικό δίλημμα και να μην ξέρεις τι να επιλέξεις, οπότε καλό θα ήταν να αποστασιοποιηθείς κάπως συναισθηματικά και να δεις τα πράγματα από την πρακτική τους πλευρά. Αν λοιπόν υποψιάζεσαι ότι ένα πρόσωπο που σου αρέσει δεν ταιριάζει με τους δικούς σου ρυθμούς και συνήθειες της καθημερινότητας, να το ερευνήσεις γιατί στην πορεία μπορεί να γίνει πολύ δύσκολη η συνύπαρξή σας. Αν είσαι σε σχέση, αν είσαι πιο προσγειωμένος/η και ρεαλιστής/α, θα υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση σε ορισμένα κοινά θέματα με το ταίρι σου και η συμβίωσή σας θα είναι πιο ομαλή και χωρίς επιπλέον εντάσεις.

ΛΕΩΝ

Επειδή οι εξελίξεις στην ζωή σου «τρέχουν» κι είναι πιθανό να συμβαίνουν πράγματα στα ερωτικά σου που σε κρατούν σε εγρήγορση είναι η κατάλληλη μέρα να μειώσεις λίγο τις ταχύτητες και να κάνεις μια σύντομη αποτίμηση της κατάστασης. Δώσε στον εαυτό σου τη δυνατότητα να τακτοποιήσει τις σκέψεις και τα συναισθήματα ώστε να μην χάσεις τον έλεγχο και καταλήξεις να άγεσαι και να φέρεσαι από ένα πρόσωπο και τις διαθέσεις του. Αν είσαι σε σχέση, μια επαγγελματική πρόταση, πέρα από την καταξίωση ή τα επιπλέον χρήματα που μπορεί να σου προσφέρει, ίσως απαιτεί περισσότερες ευθύνες και θυσία του προσωπικού σου χρόνου, γι’ αυτό πριν πάρεις την τελική απόφαση συζήτησέ τη με το σύντροφό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Και βέβαια διαθέτεις πολλές ικανότητες, από την στιγμή όμως που στο «κόλπο» είναι κι άλλοι/ες με ποικίλες απόψεις, θα χρειαστεί να «πατήσεις πόδι», ώστε να τους δώσεις να καταλάβουν τα ενδεχόμενα σφάλματά τους, διαφορετικά κινδυνεύεις να χάσεις τον χρόνο σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να «μυηθείς» σε ένα γνωστικό αντικείμενο, μια φιλοσοφία ζωής ή μια τεχνική.Στην συγκεκριμένη φάση ο επαγγελματισμός και η συστολή σου είναι μάλλον μειονεκτήματα, αφού μπορεί να σου στερήσουν το δικαίωμα να ζήσεις κι εσύ κάποιες πολύ τρυφερές στιγμές. Προσπάθησε λοιπόν να «αφεθείς» στις «αδυναμίες» σου.

ΖΥΓΟΣ

Παραμένεις ένα από τα πρόσωπα με τη μεγαλύτερη ζήτηση και σήμερα κι είναι λογικό, εφ’ όσον το σεξαπίλ σου είναι μεγάλο, να σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για μια νέα γνωριμία. Είναι πιθανό κάποιο άτομο, εκτός του ότι θα σε κολακεύσει με το επίμονο φλερτ του, να σε ελκύσει πολύ και να ανταποκριθείς πλήρως στην πρόταση που θα σου κάνει, ιδιαίτερα αν φαίνεται πρόθυμο να καλύψει σημαντικές ανάγκες σου. Αν είσαι σε σχέση, η σεξουαλική σας διάθεση θα είναι αρκετά μεγάλη, κάτι που προμηνύει ένα πολύ όμορφο κι ερωτικό βράδυ. Είναι μάλιστα μια καλή ευκαιρία να μοιραστείς με το ταίρι σου και ορισμένες κρυφές σου επιθυμίες και να έχεις τη θερμή του ανταπόκριση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη απέναντί σου, στον Ταύρο, ενισχύεται η ελκτική σου δύναμη και ο ερωτισμός σου φτάνει στα ύψη, οπότε θα είσαι από τους βασικούς πρωταγωνιστές της μέρας. Θεωρείται σίγουρο ότι θα μονοπωλήσεις για μια ακόμα φορά το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου, ενώ κι εσύ δείχνεις ιδιαίτερη προθυμία να κάνεις το παιχνίδι σου. Αν μάλιστα έχεις βρει ήδη το αντικείμενο του πόθου σου, όλες οι πιθανότητες είναι υπέρ σου για να το κατακτήσεις. Αν είσαι σε σχέση, θα στρέψεις όλη σου την προσοχή στο ταίρι σου γιατί θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί του, κάνοντας πράγματα που σας γεμίζουν ευχαρίστηση και σας φέρνουν πιο κοντά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη στον φιλικό σου Ταύρο ευνοείσαι ιδιαίτερα στα ερωτικά θέματα. Αποπνέεις σοβαρότητα, ωριμότητα και αξιοπιστία που στη συγκεκριμένη φάση μπορεί να είναι από τα πιο ισχυρά αφροδισιακά, οπότε λογικό είναι να ελκύσεις κάποιο άτομο που δεν ψάχνει μια περιπέτεια στη ζωή του αλλά κάτι πιο σταθερό. Αν κι εσένα σου αρέσει, είναι πολύ πιθανό να ενδώσεις, αφού από όποια πλευρά κι αν το δεις, δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Αν είσαι σε σχέση, είναι η κατάλληλη μέρα να πάτε έξω για φαγητό με το ταίρι σου ή να συναντηθείτε με κάποια φιλικά σας πρόσωπα που έχετε καιρό να δείτε. Ίσως μάλιστα συζητήσετε και ένα φλέγον οικονομικό ή επαγγελματικό σας θέμα και ζητήσετε τη γνώμη τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να σε τρομάζει η ιδέα της μακρόχρονης δέσμευσης γιατί είσαι σχεδόν βέβαιος/η ότι από ένα σημείο και μετά θα σου φύγει το ενδιαφέρον και θα βαρεθείς ή θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν ψάχνεις το πρόσωπο που θα σε… διαψεύσει, ακόμα και το πάρεις σαν μια πρόκληση στον ίδιο σου τον εαυτό. Σήμερα θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με άτομο που μπορεί να σχετίζεται και με τα επαγγελματικά σου, το οποίο θα σε βάλει σε διαδικασία να σκεφτείς σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο. Αν είσαι σε σχέση, προτιμάς να περάσετε το βράδυ στο σπίτι με το ταίρι σου, απολαμβάνοντας ένα όμορφο δείπνο, χαλαρή κουβεντούλα, μουσική και άφθονες αγκαλιές.

ΙΧΘΕΙΣ

Όσο αποφεύγεις να ομολογήσεις τι θέλεις, φοβούμενος/η μήπως δυσαρεστήσεις ή φανείς απαιτητικός/η, τόσο θα γίνεται πιο δύσκολο το να βρεις στο κατάλληλο άτομο. Γι’ αυτό προσπάθησε να ανοίξεις έστω μερικά από τα χαρτιά σου για να ξέρει αυτός/η που θα σε πλησιάσει τι επιδιώκεις και κυρίως τι δε σου αρέσει. Γιατί οι καλοί λογαριασμοί, δεν κάνουν μόνο τους καλούς τους φίλους… Αν είσαι δεσμευμένος/η, όλα θα κυλήσουν σε νωχελικούς ρυθμούς, χωρίς εντάσεις κι άγχος από την πλευρά σου. Δε θα δώσεις καν συνέχεια ούτε σε μια διαφωνία με το ταίρι σου που αφορά στο ρόλο ενός συγγενής σας και κάποια λόγια που έχει πει γιατί δε θέλεις να χαλάσετε τις καρδιές σας εξ αιτίας ενός τρίτου. 

πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο