Lifestyle

Brangelina: Η απαγωγή των παιδιών και οι stalkers, ο μεγαλύτερος εφιάλτης τους!

Πρώην επικεφαλής της ασφάλειας του διάσημου ζεύγους, αποκάλυψε ποιος ήταν ο μεγαλύτερος φόβος του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί.

Της Χριστίνας Διαμαντοπούλου

Τον μεγαλύτερο φόβο του εν διαστάσει διάσημου ζευγαριού Πιτ-Τζολί, αποκάλυψε σήμερα πρώην σωματοφύλακάς τους.

Όπως αποκάλυψε ο επί 18 μήνες επικεφαλής της ασφάλειάς τους Μαρκ Μπίλνγκχαμ, το διάσημο ζευγάρι φοβόταν μην απαγάγουν τα παιδιά τους και τους ζητήσουν λίτρα. Αποκάλυψε επίσης τα επίπονα μέτρα που λάμβαναν για να νιώθουν ασφαλείς αλλά και το κυνηγητό των ανδρών της ασφάλειάς τους με τους stalkers του ζευγαριού. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “The Sun”, ο Μπίλνγκχαμ έχει δηλώσει σε δημοσιογράφο τους πως “Η μεγαλύτερη ανησυχία τους ήταν μην απαγάγουν τα παιδιά και ζητήσουν λύτρα. Είχε να κάνει καθαρά με τα χρήματα”. Πρόσθεσε πως το ζευγάρι ήταν υπερβολικά επικεντρωμένο στην προστασία των 6 παιδιών του. Μάλιστα, τον εμπιστεύονταν τόσο πολύ με τα παιδιά τους που όπως αναφέρει “μπορούσα να τα πάω όπου θέλω μόνος μου”.

Μάλιστα, ο Πιτ και η Τζολί είχαν τέτοια εμμονή με την ασφάλειά των παιδιών τους που πλέον είχαν γνώσεις επαγγελματιών. 

“Εάν ήθελα να φέρω κόσμο κάπου, μπορούσα, αρκεί να μην ήταν κοντά στα παιδιά. Επίσης, η ασφάλεια επιτρεπόταν να προσέχει τα παιδιά αλλά όχι να τα αγγίζει. Εγώ, περνούσα τόσο πολύ χρόνο με τα παιδιά που ένιωθα σαν να ήμουν ο πατέρας τους”, ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Ο Μπίλνγκχαμ που έχει υπάρξει επίσης ασφάλεια του Ράσελ Κρόου, του Σον Πεν και του Τομ Κρουζ, ανέφερε πως τον περισσότερο χρόνο του τον σπαταλούσε να προστατεύει τον Πιτ και τη Τζολί από τους stalkers. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο Πιτ χρειαζόταν περισσότερη προστασία από την Τζολί! “Οι άνθρωποι την αγαπούν, αλλά εκείνον τον μισούν. Πρέπει να βρεις λοιπόν έναν τρόπο να τους προστατεύεις από όλο αυτό. Ήταν πολύ απαιτητικό αλλά και πολύ ενδιαφέρον”.

Ο Μπίλνγκχαμ αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την ασφάλεια του διάσημου ζευγαριού γιατί δεν είχε χρόνο για την δική του οικογένεια. “Δεν είχα προσωπική ζωή, είχα εξαντληθεί. Επί 17 μήνες είχα πάει σπίτι μου μόνο για 6 εβδομάδες”, ανέφερε χαρακτηριστικά!