Lifestyle

Ποιοι θα κάνουν ποδαρικό στον Αρναούτογλου

Ποιοι θα είναι καλεσμένοι στις πρώτες εκπομπές της σεζόν για το "Τhe 2night Show";

Η πρώτη εκπομπή της σεζόν “Τhe 2night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ξεκινά αύριο με λαμπερούς καλεσμένους να του κάνουν ποδαρικό. 

Ειδικότερα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται την Ζέτα Μακρυπούλια η οποία αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι της συμβαίνει όταν αγχώνεται. Συζητά με τον Γρηγόρη για πολλά ενδιαφέροντα θέματα και ανοίγει την καρδιά της για όλα όσα την απασχολούν.

Στην εκπομπή θα βρίσκεται και ο Νίκος Κουρκούλης, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Θα απολαύσουμε τον γνωστό τραγουδιστή σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, ενώ θα τον ακούσουμε να ερμηνεύει ζωντανά, γνωστές επιτυχίες και αγαπημένα τραγούδια. 

Σε μια σπάνια κοινή τους τηλεοπτική συνέντευξη θα φιλοξενηθεί και το ζευγάρι Αθηνά Μαξίμου και Αιμίλιος Χειλάκης και μιλούν για την γνωριμία τους, τον ερωτά τους και τον γάμο τους. Ποιο είναι το πάθος του Αιμίλιου και σε τι δοκιμασία υποβάλλει ο Γρηγόρης την Αθηνά;

Στο “Τhe 2night show” της Πέμπτης 13 Οκτωβρίου, ο Γρηγόρης φιλοξενεί την τραγουδίστρια Αλέξια, η οποία αφηγείται ιδιαίτερες στιγμές από την ζωή της και την καριέρα της στο Λος Άντζελες. Παρέα με την κιθάρα του Δημήτρη Σταρόβα μας ταξιδεύει μουσικά με την φωνή της και μας συγκινεί.

Ο Φάνης Μουρατίδης, έρχεται στο πλατό της εκπομπής, παίζει ένα πρωτότυπο παιχνίδι με τον Γρηγόρη, ενώ δε διστάζει να αποκαλύψει την πιο όμορφη ημέρα της ζωής του!

Επίσης, στην παρέα του Τhe 2night show, έρχεται ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης Παύλος Μάμαλος, ο οποίος μας μιλάει για την αγάπη του για το άθλημά του, για το bulling που έζησε παιδί και για τον διορισμό που περιμένει τόσα χρόνια στο δημόσιο.

Τέλος, ο Πρώτος των Πρώτων στις Πανελλήνιες εξετάσεις, Κυριάκος Μπίρμπας, με σύνδεση skype από την Πάτρα, εξομολογείται το πως κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή καθώς και πως βιώνει αυτή του την επιτυχία.