Κόσμος

ΗΠΑ: Μωρό 10 μηνών πέθανε μετά από σεξουαλική κακοποίηση

Σοκ έχει προκαλέσει στη κομητεία του Τζάκσον, στη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ ο θάνατος ενός 10χρονου κοριτσιού, της Έμαλειν Μπάρινγκερ,που βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη στην οποία την είχαν υποβάλλει οι γιατροί μετά από τον άγριο βασανισμό της από το σύντροφο της μητέρας της. Ο 32χρονος Μπέντζαμιν Τέιλορ, αν και αρχικά αρνήθηκε οποιαδήποτε συμμετοχή για […]

Σοκ έχει προκαλέσει στη κομητεία του Τζάκσον, στη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ ο θάνατος ενός 10χρονου κοριτσιού, της Έμαλειν Μπάρινγκερ,που βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη στην οποία την είχαν υποβάλλει οι γιατροί μετά από τον άγριο βασανισμό της από το σύντροφο της μητέρας της.

Ο 32χρονος Μπέντζαμιν Τέιλορ, αν και αρχικά αρνήθηκε οποιαδήποτε συμμετοχή για το ότι η μικρούλα βρέθηκε κακοποιημένη και αιμόφυρτη στο υπόγειο του σπιτιού, στη συνέχεια ομολόγησε το έγκλημα του, αναφέροντας στην τοπική αστυνομία πως ήταν μεθυσμένος και δε θυμάται τι έκανε.

Η μητέρα του μωρού, Αμάντα Άτκινς -που υπέγραψε για να αποσυνδέσουν την κόρη της από το μηχάνημα που την κρατούσε στη ζωή- δεν έχει κατηγορηθεί, μέχρι τώρα, για κάτι, όπως επιβεβαίωσσαν οι τοπικές αρχές.