Πολιτική

Ενόψει ανασχηματισμού: Πλώρη Κουρουμπλή για τη θέση Τόσκα;

Αποστάσεις από τα επεισόδια στην πορεία των συνταξιούχων πήρε ο υπουργός Εσωτερικών. Κάποιοι τον θέλουν να "φλερτάρει" με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Mε πολύ προσεκτικό τρόπο ο Παναγιώτης Κουρουμπλής πήρε αποστάσεις από τα τελευταία γεγονότα, που έγιναν με τους συνταξιούχους στην Ηρώδου Αττικού, καθώς και από τον αστυνομικό κλοιό, που έχει στηθεί γύρω από το Μέγαρο Μαξίμου. 

Χωρίς να αποδοκιμάσει τον αρμόδιο υπουργό, Νίκο Τόσκα, ο ίδιος μας διαβεβαίωσε ότι αυτά τα γεγονότα δεν θα επαναληφθούν. 

Ακούγοντας τον κ. Κουρουμπλή, συνάδελφοι του, σύντροφοί του, αναρωτήθηκαν, μήπως ο υπουργός Εσωτερικών έχει βάλει πλώρη για τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, με το “βλέμμα” στον ανασχηματισμό, όποτε και αν αυτός γίνει, με τα σενάρια να τον χρονολογούν μετά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, στις 13 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι για το ξύλο και τα χημικά σε βάρος των συνταξιούχων, ο κ. Τόσκας ανέλαβε την πολιτική ευθύνη, ύστερα από παρέμβαση του πρωθυπουργού, ενώ απολογούμενος τόνισε πως “στις πορείες δεν θα έπρεπε να πέφτει ούτε ένα δακρυγόνο”.