Ζώδια

Τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα: έρωτας κι ευαισθησία

Τώρα ξεδιπλώνεται η ευαίσθητη πλευρά του εαυτού μας και βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά, μπορούμε να κατανοήσουμε την κάθε λεπτομέρεια και να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για την εξισορρόπηση των πραγμάτων. Αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά τη ζωή και τις ανθρώπινες σχέσεις, είτε ερωτικά εμφανίζουμε έντονο αισθησιασμό, είτε κοινωνικά δείχνουμε την αλληλεγγύη μας και την συμπόνια μας σε όσους την έχουν ανάγκη. Αλλά και στον πνευματικό τομέα παρουσιάζουμε μια μεγαλύτερη εγρήγορση προχωρώντας με γρήγορα βήματα.

Ρίχνοντας τα τείχη

Η όψη αυτή είναι αφορμή για να ανανεώσουμε τις αισθηματικές μας σχέσεις, να κοινωνικοποιηθούμε, να εκφράσουμε τα αισθήματά μας, να δημιουργήσουμε πρωτότυπα πράγματα και να κάνουμε νοητικά άλματα. Κάθε τι που μας εμπόδιζε να εκφραστούμε αυθόρμητα και ειλικρινά το προσπερνάμε και με την αυξημένη διαίσθησή μας βρίσκουμε νέους δρόμους για να προχωρήσουμε τόσο συναισθηματικά, όσο και πνευματικά. Το τρίγωνο αυτό θεωρείται πολύ σημαντικό για τους καλλιτέχνες, αλλά και για τον καθένα, αφού μπορεί να προσεγγίσει ουσιαστικά την Τέχνη και να την αντιληφθεί. Ακόμη οι ανθρώπινες σχέσεις εξισορροπούνται και υπάρχει κατανόηση, αλλά και ενδιαφέρον για την επίλυση των προβλημάτων του διπλανού μας. Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση γίνονται τα χαρακτηριστικά μας και μπορούμε να προχωρήσουμε τα σχέδιά μας, είτε στον επαγγελματικό τομέα, είτε στον οικονομικό και να προωθήσουμε την καριέρα μας, άλλωστε θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για να αναδείξουμε τα προσόντα μας.

Επιρροές στα Ζώδια

Από το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ευνοούνται κυρίως οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς, ιδιαίτερα του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Οι αισθηματικές σχέσεις θα έρθουν στο προσκήνιο της προσωπικής σας ζωής. Με τον σύντροφό σας θα υπάρχει κατανόηση εκ μέρους σας και θα ξεπεράσετε κάθε πρόβλημα, έτσι θα έρθετε πολύ κοντά μεταξύ σας, αφού θα γοητεύετε από την άνετη και τρυφερή σας συμπεριφορά . Οι αδέσμευτοι θα είστε ελκυστικοί και θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια νέα σχέση η οποία θα έχει έντονα συναισθήματα αγάπης. Οι σχέσεις σας με τον περίγυρό σας θα ομαλοποιηθούν και θα υπάρχει ευχάριστο κλίμα. Ακόμη αν είστε καλλιτέχνες θα έχετε έμπνευση και αυξημένη δημιουργικότητα. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνετε πολύ επιτυχημένες συμφωνίες η συνεργασιες.

πηγή:oroskopos.tv