Ζώδια

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 3/10 – 9/10/2016

Είναι εξαιρετικά θετική η εβδομάδα που έρχεται και οφείλουμε κι εμείς να συντονιστούμε με την πλανητική δυναμική. Θα είναι η Σελήνη φυσικά που θα ορίσει όλο το ουράνιο παιχνίδι, μιας και πάντα όταν ανανεώνεται δημιουργεί νέες προσδοκίες και νέες ευκαιρίες. Αλλά έχουμε και το πέρασμα του Ερμή στον Ζυγό που θα μας βοηθήσει πολύ. Ας δούμε αναλυτικά τα σημαντικά πλανητικά γεγονότα της αμέσως προσεχούς περιόδου.

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό κάνει μια πολύ όμορφη και καρμική όψη εξαγώνου με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης από την Παρθένο, που φέρνει ερωτικά κοντά τους Σκορπιούς με τους Παρθένους φυσικά. Ευνοεί όμως την ερωτική σφαίρα όλων των ζωδίων, βοηθώντας τις αδελφές – ψυχές να αναγνωριστούν.

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Ολοκληρώνεται το τέλειο εξάγωνο ανάμεσα στον Ήλιο από τον Ζυγό και τον ανάδρομο Κρόνο από τον Τοξότη. είναι μι αόψη που ήδη λειτουργεί επάνω μας, ευτυχώς, και μας κάνει να θεωρούμε ότι έχει έρθει η ώρα από την μια να αναλάβουμε τις ευθύνες μας με γενναιότητα και από την άλλη να σταματήσουμε να πληρώνουμε λάθη και παραλείψεις άλλων. Ευνοούνται σε οικονομικά θέματα οι Αιγόκεροι, οι Ζυγοί, οι Λέοντες κι οι Τοξότες.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Δύο παράξενες όψεις, αντικρουόμενες. Από την μια ο Άρης ολοκληρώνει το εκρηκτικό του τετράγωνο με τον Ήλιο, ταλαιπωρώντας Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους με νεύρα και εργασιακά προβλήματα, από την άλλη η Αφροδίτη ολοκληρώνει το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω επίσης, που θα μας κάνει να λιώσουμε από αγάπη και πόθο. Αυτό το εξάγωνο ευνοεί Ζυγούς, ταύρους, Αιγόκερους αλλά υπερβολικά πολύ τους Σκορπιούς.

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό πραγματοποιώντας ταυτόχρονα ένα πολύ θετικό πεντάγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο, που θα μας επιτρέψει να είμαστε σαφείς το τι θέλουμε από τους άλλους, ενώ ευνοεί και τα ταξίδια και τις έρευνες των Διδύμων, των Παρθένων, των Ιχθύων, των Τοξοτών.

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Η πιο δύσκολη ημέρα της εβδομάδας, με τον Ήλιο από τον Ζυγό να πραγματοποιεί τετράγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Θα είναι μια δύσκολη στιγμή για τον παρορμητικό σταυρό, μια στιγμή οικονομικών, αισθηματικών, εργασιακών προβλημάτων. Προσοχή ειδικά οι Αιγόκεροι, θα έχουν θέματα με κρυφά κεφάλαια.

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Ο Κρόνος από τον Τοξότη, πολύ ενεργός όλη αυτήν την περίοδο, τετραγωνίζει τον Βόρειο Δεσμό στην Παρθένο. Καλό είναι όσοι ανήκουν στα ζώδια του Αιγόκερου, του Τοξότη, της Παρθένου, αλλά και του Υδροχόου, να μην ταξιδέψουν αυτήν την ημέρα, μπορεί οι δρόμοι τους να είναι εξαιρετικά κλειστοί.

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Μια θετική σχέση του Ήλιου από τον Ζυγό με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα μας βοηθήσει να δούμε την ονειρική πλευρά του έρωτα αλλά και να αποφασίσουμε να κάνουμε μια καλή επαφή με την δημιουργική πλευρά του εαυτού μας. ευνοημένοι ιδιαίτερα οι Ζυγοί, οι Λέοντες, οι Ιχθείς.

πηγή:oroskopos.tv