Ζώδια

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 3 – 9/10 με ένα τραγούδι

Δε θα λείψουν οι κόντρες, οι υπερβολές, τα πάθη αλλά και το παρασκήνιο, όμως κάποια ζώδια θα βρεθούν και ευνοημένα στα ερωτικά τους στην πορεία των ημερών.

H εβδομαδιαία πρόβλεψή σου με ένα τραγούδι όπως και οι σχέσεις των ζωδίων αρχίζουν να έχουν το αλατοπίπερό τους για την εβδομάδα 3-9 Οκτωβρίου 2016. Δε θα λείψουν οι κόντρες, οι υπερβολές, τα πάθη αλλά και το παρασκήνιο, όμως κάποια ζώδια θα βρεθούν και ευνοημένα στα ερωτικά τους στην πορεία των ημερών. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ζυγού και οι σχέσεις θα είναι γεμάτες εξομολογήσεις, συζητήσεις και συναντήσεις, ενώ δε θα λείψουν και οι νέες γνωριμίες. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, θα διώξει προσωρινά τα εμπόδια και τους περιορισμούς στις σχέσεις των ζωδίων του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) και της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες). Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα φουντώσει με όμορφο τρόπο τον ερωτισμό των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς). Ωστόσο, έρχεται και ένα τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και στον Δία και τον Ήλιο με τον Πλούτωνα, που κάνει ασυγκράτητα τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), που πάνω στη βιασύνη τους θα κάνουν και τα λάθη τους! Ποιες θα είναι οι ερωτικές εξελίξεις των ζωδίων για τη νέα εβδομάδα, μάθε στην εβδομαδιαία πρόβλεψη ποιο το τραγούδι για το ζώδιό σου;

ΚΡΙΟΣΤο τραγούδι σου: Κόψε και μοίρασε στα δύο – Ελεονόρα ΖουγανέληΟ ερωτικός σου στίχος: Κόψε και μοίρασε στα δύο, πάντα η αγάπη θέλει δύο, δυο να γελούν στο ίδιο αστείο, δυο να ζεσταίνουνε το κρύο, δυο να μοιράζονται αμαρτία και θεό. Κόψε και μοίρασε στα δύο, πάντα η αγάπη θέλει δύο, δυο μονομάχους στο πεδίο, δυο στο μαζί και στο αντίο, δυο να μοιράζονται τα πάντα ή το κενό.Astro Tip Εβδομάδας: Στην προσπάθειά σου να εξομαλύνεις τις καταστάσεις στα αισθηματικά σου, θα παρασυρθείς από την υπερβολή και τη βιασύνη σου και θα πέσεις σε λάθη, που θα σου θυμίσουν κάτι από το παρελθόν σου! Συγκράτησε τον εαυτό σου και μη ρίχνεις την ευθύνη αλλού για πράγματα, που στην ουσία εσύ φταις. 

ΤΑΥΡΟΣΤο τραγούδι σου: Σε θέλω – Γιάννης ΠλούταρχοςΟ ερωτικός σου στίχος: Σε θέλω με σώμα και ψυχή, σε θέλω, σ’ αγγίζω και λιώνω, σε θέλω, τα πάντα είσαι εσύ, σε θέλω μακριά σου ματώνω, σε θέλω, σε θέλω. Μη το ξεχνάς, μες στους δρόμους της καρδιάς μου θα γυρνάς εσύ, σα φεγγάρι που όλο ψάχνει να κρυφτεί, σαν το τραύμα που δεν κλείνει, χρόνια με πονάς.Astro Tip Εβδομάδας: Αφήνοντας πίσω τις συναισθηματικές σου άμυνες, θα συνειδητοποιήσεις τι έχανες ως τώρα στα αισθηματικά… Η εβδομάδα είναι γεμάτη ερωτική αναθέρμανση και γεγονότα, που σε κάνουν να βρίσκεις και πάλι τη… λίμπιντό σου! Πες “ναι” στο νέο μοιραίο πάθος! 

ΔΙΔΥΜΟΙΤο τραγούδι σου: Μ’ αρέσεις γιατί – ΜπλεΟ ερωτικός σου στίχος: Ή θα ζούσα μεσ’ την πλήξη και θα ‘χα ρίξει νερό στη φωτιά, ή θα διάλεγα εσένα μόνο, εσένα με μάτια κλειστά, λες και θέλω τον μπελά μου μια μακριά μου και μια κοντά, δε συνήθισα την μέρα, κάνε πιο πέρα μου λες δυνατά, μ` αρέσεις γιατί γελάς σαν παιδί, μ` αρέσεις γιατί γελάς κι είσαι εσύ…Astro Tip Εβδομάδας: Ο Ερμής περνά στο Ζυγό και σιγά-σιγά ανοίγεσαι αισθηματικά και βρίσκεις τη φόρμα σου στο φλερτ και στην επικοινωνία. Άφησε στην άκρη τον παλιό έρωτα που σε κούρασε και επικεντρώσου σε νέες γνωριμίες, που έχουν να σου πουν πολλά! Τα πάντα σε ευνοούν. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣΤο τραγούδι σου: Αν μ΄ αρνηθείς – ΡιφιφίΟ ερωτικός σου στίχος: Αν μ’ αρνηθείς, άλλη αγάπη αν βρεις, θα είναι για μένα ο κόσμος μια φυλακή, παγωνιά και σιωπή, δίχως νόημα η ζωή. Αν μ’ αρνηθείς, άλλη αγάπη αν βρεις, μαρτύριο θα γίνει ο χρόνος δίχως μια άνοιξη, μια ανατολή δίχως τέλος χωρίς αρχή!Astro Tip Εβδομάδας: Με μία Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού να βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, υπάρχουν λόγοι για να νιώσεις τον έρωτα να διεγείρει τις αισθήσεις σου! Αυτός ο έρωτας μπορεί να έχει έντονο το στοιχείο του πάθους ή να σου θυμίζει κάτι από το παρελθόν! Ζήσε τον χωρίς να σε πιάνουν οι ανασφάλειες για το αύριο. 

ΛΕΩΝΤο τραγούδι σου: Να ‘ρθεις – Γιώργος ΣαμπάνηςΟ ερωτικός σου στίχος: Να ‘ρθεις, τελειώσανε τα αστεία να ζεις, ποτέ δεν είν’ αργά να ‘ρθεις, να γράψουμε ιστορία, όλους τους φόβους να σκεπάσεις με φιλιά. Να ‘ρθεις, για πάντα μια φορά θα σ’το πω, σου ‘χω φυλάξει εδώ έναν εαυτό και σπάνιο και ξένο. Θα σ’το πω ήμουνα πάντα εγώ καλώδιο κομμένο, τώρα σου μιλώ.Astro Tip Εβδομάδας: Ένα αισθηματικό πρόβλημα ξεπερνιέται, γιατί αρχίζεις να βλέπεις διαφορετικά τα πράγματα, πιο ψύχραιμα και ώριμα! Παράλληλα, το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού σου χαρίζει αισιοδοξία και προοπτικές για να βγεις, να διασκεδάσεις, να παίξεις, να φλερτάρεις και να αναζωογονηθείς! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣΤο τραγούδι σου: Μη φύγεις – Αντώνης ΡέμοςΟ ερωτικός σου στίχος: Μη φύγεις, μη φύγεις, καράβι που έμπασε νερά μοιάζει αβοήθητο η καρδιά. Μη φύγεις, μη φύγεις, δεν ξέρω πώς ν’ αντισταθώ σ’ αυτό που με τραβάει στο βυθό. Πόσα χρόνια χάλασα στη δική σου θάλασσα κόντρα στης αγάπης μας τα κύματα. Τι φουρτούνες ζήσαμε κι όμως επιζήσαμε, τώρα αν φύγεις θα ‘μαστε δυο θύματα!Astro Tip Εβδομάδας: Ξεκινά η εβδομάδα που νιώθεις περισσότερη σιγουριά και ασφάλεια για το τι μέλλει γενέσθαι στην πορεία των αισθηματικών σου! Φεύγει ένα βάρος από πάνω σου και έρχεται μία επικοινωνία και συνάντηση, που σημαίνει πολλά για σένα! Μη διστάζεις να πεις το “ναι” σε μία νέα ερωτική ιστορία.

ΖΥΓΟΣΤο τραγούδι σου: Η αγάπη είναι μία – Γιάννης ΠάριοςΟ ερωτικός σου στίχος: Αγάπη μου, αγάπη μου, καημέ μου και γιορτή, ο κόσμος είναι ψεύτικος κι εσύ αληθινή, αγάπη μου, αγάπη μου να ζούσαμε ξανά, ακόμα μια φορά, ακόμα μια φορά, αγάπη μου, αγάπη μου… Η αγάπη είναι μια και ποτέ δεν τελειώνει, είσαι εσύ η φωλιά κι είμαι εγώ χελιδόνι. Η αγάπη είναι μια, μην ακούς τί σου λένε, όσοι ξέρουν να κλαίνε αγαπούν μια φορά!Astro Tip Εβδομάδας: Ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου και είσαι όλο ιδέες, επαφές, συζητήσεις, καλέσματα και προτάσεις… Σίγουρα, αν θες να κάνεις μία νέα γνωριμία, οι ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σου είναι πολλές, αφού θα έχεις και το ταλέντο να πλανέψεις με τη γλυκύτητά σου όποιον θελήσεις! Αν είσαι σε σχέση, ένα ταξιδάκι ή ευχάριστος χρόνος με το σύντροφο, ευνοούνται. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣΤο τραγούδι σου: Για ένα λεπτό – Γιάννης ΒαρδήςΟ ερωτικός σου στίχος: Τι άλλο θέλεις να σου πω, οι λέξεις λιγοστεύουν, οι δρόμοι μας κοιτούν αλλού και το μυαλό μπερδεύουν. Πώς πέρασε έτσι ο καιρός και ίδια μένουν όλα, ο ορίζοντας κλειστός ίσως δεν ήρθε η ώρα. Για ένα λεπτό να σ’ ονειρευτώ, παγώνω το χρόνο για ένα λεπτό κι ας είναι τρελό μαζί σου να λιώνω, για ένα λεπτό, μου είναι αρκετό να ερχόσουν και πάλι, βουτιά στο κενό πώς να σου αρνηθώ μια αγάπη μεγάλη!Astro Tip Εβδομάδας: Την εβδομάδα αυτή ζεις με υπερβολή τα συναισθήματά σου! Δε λείπουν οι ζήλειες, οι ίντριγκες και το παρασκήνιο, αλλά φαίνεται να τα απολαμβάνεις στο έπακρο… Μία κρυφή ερωτική σχέση ή μία γνωριμία που την κρατάς μυστική, φαίνεται ότι θα σου εξάψει τη λίμπιντό σου! 

ΤΟΞΟΤΗΣΤο τραγούδι σου: Είναι το γέλιο σου – Λαυρέντης ΜαχαιρίτσαςΟ ερωτικός σου στίχος: Είναι το γέλιο σου, είναι το γέλιο σου, είναι το γέλιο σου που γράφει μουσική, είναι το γέλιο σου, είναι το γέλιο σου, είναι το γέλιο σου που τη χαρά ανασταίνει. Απ’ το χεράκι σου κρεμιέμαι σαν παιδί, πατώ στο βήμα σου κι εκείνο με πηγαίνει, σε παραλίες που δεν έχω ξαναδεί και σαν ιπτάμενο χαλί στους ουρανούς με φέρνει!Astro Tip Εβδομάδας: Αντίο στα δάκρυα και στο παρελθόν λες αυτή την εβδομάδα και τα βλέπεις διαφορετικά… Δικτυώνεσαι, γνωρίζεις κόσμο, σου γεννιούνται νέες επιθυμίες και καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για να χαμογελάσεις και να περάσεις καλά! Ο Ερμής από τον Ζυγό σε βοηθά να κοινωνικοποιηθείς, αλλά και να ερωτοτροπήσεις με το δικό σου, ξεχωριστό τρόπο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΤο τραγούδι σου: Τι σημασία έχει – Δέσποινα ΒανδήΟ ερωτικός σου στίχος: Και τελικά τι σημασία έχει αν δύο άνθρωποι αγαπήθηκαν πολύ, όταν ο ένας απ’ τους δύο δεν αντέχει, φτιάχνει τον κόσμο του και ζει πλέον εκεί και τελικά πάντα ο ένας θα πονάει και θα γυρεύει μια απάντηση να βρει και τελικά τι σημασία έχει, που μοιραστήκαμε ως εδώ μια διαδρομή…Astro Tip Εβδομάδας: Η αισθηματική σου ζωή είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα, τα οποία όμως εσύ θα τα προκαλείς – αυτή την εβδομάδα τουλάχιστον – γιατί θα σε διακατέχει η επιθυμία να θέλεις να γίνει το δικό σου εδώ και τώρα! Βάζοντας νερό στο κρασί σου, θα μπορέσεις να περάσεις μοναδικές στιγμές…

ΥΔΡΟΧΟΟΣΤο τραγούδι σου: Περιμένω να ‘ρθεις – Δήμος ΑναστασιάδηςΟ ερωτικός σου στίχος: Περιμένω να ‘ρθεις απ’ τη ζωή μου να πιαστείς, να σε νοιαστώ, να σε προσέχω όσο μπορώ, περιμένω να ‘ρθεις, αυτό το εγώ της μοναξιάς να γίνει εμείς, έλα καρδιά μου μην αργείς, περιμένω, φωτιές στήνω για χάρη σου γιορτές, περιμένω να ‘ρθεις, αυτό το εγώ της μοναξιάς να γίνει εμείς!Astro Tip Εβδομάδας: Μπορεί ο αισθηματικός τομέας να είναι κάπως στάσιμος ή και αδιάφορος, χωρίς σπουδαία γεγονότα, το σίγουρο είναι όμως, ότι μπορείς να ξεδώσεις, να παίξεις ή και να κάνεις μία νέα γνωριμία από το διαδίκτυο ή σε ένα σεμινάριο… Περισσότερο παίζεις σε φιλικό-συναισθηματικό επίπεδο, ενώ αν είσαι σε σχέση, μπορείς να προσεγγίσεις καλύτερα το σύντροφό σου! 

ΙΧΘΥΣΤο τραγούδι σου: Αναδρομικά – ΣταβέντοΟ ερωτικός σου στίχος: Άσε με μαζί σου να περνάω τα ζόρια που τραβάω, τη ζωή μου σου χρωστάω, για ακόμα μια φορά να μπορώ να σε κοιτάω, να σου χαμογελάω, την ζωή μου σου χρωστάω δίχως αναδρομικά!Astro Tip Εβδομάδας: Κάποια επιθυμία σου γίνεται πραγματικότητα και νιώθεις ότι ένα πρόσωπο ήταν μοιραίο να μπει στη ζωή σου! Η περίοδος αυτή σε βοηθά να δεθείς συναισθηματικά με έναν άνθρωπο, που πραγματικά αγγίζει μία ευαίσθητη χορδή της καρδιάς σου!

πηγή: www.zwdiasimera.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο