Ζώδια

Φεγγάρια Αγάπης 3/10 – 9/10/2016

Σας αρέσει ο χορός; Στην Σελήνη αρέσει! Θα χορέψει αυτήν την εβδομάδα με όλα τα πλάσματα του ουράνιου θόλου, θα μας μαγέψει, θα μας ξελογιάσει, θα μας χαρίσει την δύναμη του έρωτα και την ασημένια λάμψη της αγάπης. Ετοιμαστείτε για έρωτες με σημασία, νέες σχέσεις, προκλητικό φλερτ, παράξενες συναντήσεις. Όλα στο πρόγραμμα!

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Σελήνη στον Σκορπιό για έναρξη, με σύνοδο με την Αφροδίτη! Η σύνοδος των δύο καυτών κοριτσιών του ουρανού είναι από καταβολής κόσμου η πιο ερωτική όψη. Να τις τιμήσετε, γυρίστε τα μάτια σας στον ουρανό και δείτε την λεπτή αύξουσα Σελήνη να χορεύει με την Αφροδίτη. Ευνοημένοι απέραντα οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί, οι Ιχθείς, οι Ζυγοί, οι Ταύροι.

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και την Σελήνη από τον Σκορπιό είναι δώρο θεού για την λίμπιντο . Ευνοούνται οι σχέσεις που θα ξεκινήσουν σε επαγγελματικό χώρο, ενώ οι γυναίκες κυριολεκτικά θα φλέγονται – άντρες, οι ευκαιρίες θα είναι πολλές, χρησιμοποιήστε τες σωστά! Πολύ ερωτικές στιγμές για Καρκίνους, Σκορπιούς, Λέοντες, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Ο χαριτωμένος και ερωτιάρης Τοξότης υποδέχεται την Σελήνη που κάνει εξάγωνο με τον Ερμή απογειώνοντας το φλερτ σε όλες τις εκδοχές, δίνοντας προτεραιότητα σε ταξιδιάρικους έρωτες και ευνοώντας Τοξότες, Λέοντες, Κριούς, Παρθένους, Διδύμους, Ιχθείς.

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Ο Τοξότης εξακολουθεί να είναι οικοδεσπότης της Σελήνης που κάνει ένα παράξενο παιχνίδι, όντας σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και σύνοδο με τον παντοδύναμο ανάδρομο Κρόνο που κι αυτός είναι βέβαια στον Τοξότη. θα θέλουμε να αφεθούμε στον έρωτα και θα μας τραβάνε οι υποχρεώσεις από το μανίκι, απαγορεύοντας τις δυνατές νέες συγκινήσεις. Στρεσαρισμένοι οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι, οι Ιχθείς, οι Αιγόκεροι.

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Άλλη μια μέρα που ο Τοξότης θα φιλοξενεί την Σελήνη, η οποία με ένα δυνατό τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό μας κάνει εξαιρετικά πρωτότυπους στο φλερτ, λίγο όμως ακατάστατους, οραματιστές, γεμάτους από παράξενους πόθους εκτός ορίων. Έντονη ημέρα συναισθηματικά και ερωτικά για Κριούς, Τοξότες, Λέοντες, Υδροχόους.

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Η Σελήνη περνάει μαινόμενη στον Αιγόκερω, σε σύνοδο με τον Άρη, τετράγωνο με τον Δία, τετράγωνο με τον Ερμή. Οι του παρορμητικού σταυρού, Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, αλλά και οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Δίδυμοι αισθάνονται αυτό το Σάββατο ότι το ταπεραμέντο τους θα εκραγεί. Καλή η ένταση, αλλά προσέξτε μην χάσετε εντελώς τον έλεγχο.

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Αιγόκερως και πάλι στο προσκήνιο. Η Σελήνη σε σφιχτή αγκαλιά με τον Πλούτωνα, σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, τι άλλο να ζητήσουμε! Όλα τα ζώδια επιδιώκουν να χαρούν το βάθος του έρωτα, τις σκοτεινές του χαρές, την δύναμή του. Η Σελήνη ευλογεί, καλές καταδύσεις στην λίμπιντο!

πηγή:oroskopos.tv