Ζώδια

Σημάδια Απιστίας

Μήπως ο καλός σου έχει παράλληλη σχέση; Μήπως – ακόμα χειρότερα – είναι συστηματικά άπιστος; Όσο έξυπνα κι αν ξέρει να κρύβεται, υπάρχουν αλάθητα σημάδια όταν βγαίνει εκτός ορίων που μπορεί να σου φανούν πολύ χρήσιμα για να ανακαλύψεις τις πονηριές του. Α ναι, είναι πολύ χρήσιμο να τα ξέρεις τα σημάδια της απιστίας και για να τα αποφεύγεις, σε περίπτωση που θες εσύ να κάνεις μια μικρή ανανέωση! Έχουμε λοιπόν και λέμε…

Το όνομα που όλο αναφέρει

Αν έχει σφοδρό ενδιαφέρον για μια γυναίκα – άλλη από εσένα εννοούμε – δεν θα μπορεί να αποφύγει να λέει το όνομά της. Όλο και θα ψάχνει αφορμές για να την αναφέρει, ακόμα κι αν θέλει ως τρελός να κρυφτεί, οπότε τον νου σου, ψάξε το θέμα αυτού του συγκεκριμένου ονόματος.

Ένα κινητό στον βρόντο να χτυπά

Αν όλως τυχαίως του πέφτει συνέχεια η μπαταρία του κινητού, ή όλο δεν έχει σήμα ή απλά δεν το σηκώνει, και πολύ περισσότερο αν αυτό συμβαίνει σε συγκεκριμένες ώρες, μάλλον πρέπει να του κάνεις μια στενή παρακολούθηση, δεν είναι ντροπή!

Κλειστά φώτα

Μήπως ο καλός σου τώρα τελευταία προτιμάει κλειστά τα φώτα στις προσωπικές σας στιγμές; Μήπως αποφεύγει να τον βλέπεις σε όλο του το σώμα; Χμ… Παίζει να έχει σημάδια από άλλη γυναίκα και άλλες αγκαλιές!

Αποφεύγει τα «καθήκοντα»

Πώς πάει η ερωτική σας ζωή; Μήπως περνάει το σύνδρομο του πονοκέφαλου; Αν έχει χάσει την όρεξη να είστε μαζί και είναι συνέχεια κουρασμένος, παίζει να είναι κάποια άλλη που τον κουράζει!

Στάχτη στα μάτια

Εδώ είναι μια μεγάλη κατηγορία συμπεριφορών! Μήπως έχει αρχίσει να γίνεται παράξενα τρυφερός, θερμός, ερωτικός; Μήπως σου κάνει δώρα ενώ δεν το συνήθιζε; Μήπως σε λέει συνέχεια μωρό του και αγάπη του; Όχι ότι είναι κακό, αλλά είναι ύποπτο! Γενικά, οι άντρες όταν ξεχειλίζουν από τρυφερότητα, έχουν λερωμένη την φωλιά τους!

Νευράκια χωρίς λόγο

Αν έχει γίνει πολύ ευέξαπτος και δεν μπορείς να του μιλήσεις χωρίς να τσακωθείτε, ίσως όχι απλά σε απατάει, αλλά μπορεί και να είναι ερωτευμένος στα σοβαρά με κάποια άλλη! Είναι πιθανόν να είστε στο μέσο μιας σοβαρής κρίσης, και να μην φταίει απλά το άγχος της δουλειάς του, όπως σου λέει…

Δήθεν δεν την αντέχει

Αν ο καλός σου επιμένει ότι μια συγκεκριμένη φίλη σου δεν την θέλει να έρχεται στο σπίτι ή να βγαίνετε όλοι μαζί, ίσως αντίθετα από τα φαινόμενα να είναι τσιμπημένος μαζί της ή και να έχουν σχέση! Ειδικά αν ξαφνικά αποφάσισε ότι δεν την αντέχει δήθεν άλλο, ενώ πρώτα δεν είχε κανένα πρόβλημα, κάτι τρέχει και πρέπει να σε βάλει σε υποψίες η συμπεριφορά του…

πηγή : oroskopos.tv