Ζώδια

Μεγάλοι Έρωτες του Φθινοπώρου!

Μα, τι ερωτικό φθινόπωρο! Ο Νοέμβριος, ο τελευταίος μήνας του φθινοπώρου, έρχεται απαιτητικός και ερωτιάρης, και θέλει να κάνει τους ερωτευμένους να πέσουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου! Αυτή η εποχή, η πιο θερμή που έχουμε ζήσει, γεννάει μεγάλους και παράφορους έρωτες, που θα έχουν καρμικό χαρακτήρα, μονιμότητα, θα φέρουν γάμους και θα δώσουν προτεραιότητα στην ψυχή! Έλα να μάθουμε τα ζευγάρια που χτυπάνε τα ερωτικά ρεκόρ και λατρεύονται!

Κριός – Ζυγός

Είναι ένα από τα ζευγάρια που από εδώ το πάνε, από εκεί το πάνε, θα πέσουν τελικά ο ένας στην αγκαλιά του άλλου! Παρορμητικά ζώδια και τα δύο, πολικά μεταξύ τους, αλλά ο μονίμως έτοιμος για φλερτ Ζυγός, τον ζηλεύει τον κριό πάρα πολύ! Ο Κριός έχει τον τρόπο του ώρες – ώρες, να τον γεμίζει ανασφάλεια τον Ζυγό, ενώ κανονικά αυτός είναι που κάνει τα παιχνίδια στον έρωτα! Αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που μια σχέση μεταξύ τους ίσως και να μην έχει γίνει ακόμα, γιατί φοβάται ο Ζυγός τι θα γίνει αν ερωτευτεί παράφορα τον άστατο Κριό. Ε, θα τον ερωτευτεί, τι να κάνουμε! Και με την πλανητική εύνοια, ο Κριός θα σταματήσει τα πολλά του «ταξίδια» στους άλλους ανθρώπους, θα αφοσιωθεί στον Ζυγό του, ακόμα και αν τώρα δεν το ξέρει!

Ταύρος – Σκορπιός

Πάθος και έρωτας για τα δύο αυτά συνταρακτικά ζώδια. Ο Σκορπιός του πέφτει πολύ απαιτητικός του Ταύρου, πολύ παράφορος. Όμως, έχει ένα τέλειο χαρακτηριστικό: είναι αφοσιωμένος, παραδομένος στον άνθρωπο που αγαπάει, δίνει τον έρωτά του για πάντα, αν βρει τον κατάλληλο σύντροφο. Και ο ταύρος, με τον αισθησιασμό του, αλλά και τη δυνατότητα να είναι απόλυτα πιστός, γίνεται ο πιο λατρεμένος του Σκορπιού! Σοβαρός έρωτας, με πολύ καλές προοπτικές, με αναζωογονητικές σκηνές ζήλιας, που τους αρέσουν και των δύο πολύ, κάνει ένα ζευγάρι που ξέρει να αγαπάει, που ξέρει να προσφέρει τον εαυτό του στη σχέση μέχρι αυτοθυσίας! Αυτός ο Νοέμβριος, που έτσι κι αλλιώς είναι πάντα του Σκορπιού, θα γίνει ο Νοέμβριος του πάθους του για τον ταύρο!

Δίδυμοι – Τοξότης

Ο τοξότης θα ήθελε να αποφεύγει, αν θα του ήταν μπορετό, τον έρωτα με τον άστατο Δίδυμο. Θα προτιμούσε ίσως ένα πιο εύκολο ταίρι, που δεν θα του δημιουργεί τόση ανασφάλεια. Αλλά, ο έρωτας άλλα προστάζει! Θα ερωτευτούν παράφορα. Και θα υπάρχει και μια άκρως ενδιαφέρουσα και σπάνια εξέλιξη: λόγω του πολύ παθιασμένου αυτού από άποψη πλανητικών γεγονότων Νοέμβρη, ο Δίδυμος ίσως και να ταλαιπωρηθεί λίγο, και συναισθηματικά και πρακτικά. Και ο φλογερός και παθιασμένος Τοξότης θα είναι ο σωτήρας του, ο βράχος του. Αυτό, θα δημιουργήσει τέτοια ευγνωμοσύνη στον δίδυμο, που θα σταματήσει τα άσκοπα και κουραστικά παιχνίδια. Άλλωστε, ο Τοξότης φτάνει και περισσεύει για να τον καλύψει ερωτικά!

Καρκίνος – Αιγόκερως

Μεγάλος έρωτας, με τρομερά γρήγορες προοπτικές! Μπορεί να είναι ανάδρομοι και ο Ερμής του Αιγόκερου και ο Ποσειδώνας του καρκίνου, αλλά δεν έχει καμία σημασία, ή μάλλον έχει, θετική! Αγαπιούνται τόσο πολύ αυτά τα πολικά ζώδια, τόσο απόλυτα, που θα πάρουν πολύ γρήγορα αποφάσεις, που θα τους επιτρέψουν να νιώθουν, πέρα από τον έρωτά τους, και τη συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζονται. Μάλιστα, με μια έξτρα ζωτικότητα και τόλμη που αισθάνεται ο Καρκίνος, μάλλον εκείνος είναι που βάζει πιο γρήγορα τη μηχανή της σχέσης να τρέχει. Ένας έρωτας που έρχεται στην πιο κατάλληλη στιγμή, για να απογειώσει αυτά τα δύο πολύ συναισθηματικά ζώδια!

Λέων – Υδροχόος

Βασιλικές τιμές, σε έναν παθιασμένο και λαμπερό έρωτα! Ωραιότατες στιγμές ζήλιας, πάθους, ρομαντισμού και μεγαλείου, θα κάνουν τον υδροχόο να νιώσει ότι έχει πέσει στα πολύ βαθιά του έρωτα! Ο Λέων, όταν αγαπάει, ξέρει να στήνει ολόκληρες σκηνές γεμάτες ένταση, σαν προκαταρκτικά για ένα εκπληκτικά ερωτικό κρεσέντο. Όλα αυτά ξεσηκώνουν και ανάβουν επικίνδυνα τον υδροχόο, που θα δει τις άμυνες του να λιώνουν, κάτω από τη λιονταρίσια φλόγα! Με τον Ερμή στον Σκορπιό και τον Ήλιο στον Σκορπιό, αυτά τα δύο ζώδια γίνονται πρωταγωνιστές μιας απίστευτης σχέσης, γεμάτης ηδυπάθεια και σεξ!

Παρθένος – Ιχθείς

Το πιο περίεργο και σχεδόν τηλεπαθητικό ζευγάρι του ζωδιακού, που προβλέπεται αυτόν τον Νοέμβριο να ενώσει την τεράστια δύναμη των συντρόφων, σε ένα εκρηκτικό μείγμα. Ο έρωτας τους είναι δεδομένος. Αυτό που αλλάζει τρομερά είναι η ένταση . Θα γίνει πολύ μεγάλη, και ίσως και άνθρωποι του στενού τους κύκλου, που ζηλεύουν αυτό το δέσιμο, να δεχτούν ενεργειακή καταιγίδα! Δεν είναι να τα βάζει κανείς με παρθένο και Ιχθύ μαζί, είναι βόμβα αυτό το ζευγάρι. Και πολύ ερωτική βόμβα! Η οποία θα σκάσει γλυκά και θα τους κάνει απέραντα ευτυχισμένους και παθιασμένους!

πηγή : oroskopos.tv

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο