Μedia

Μαρία Λεκάκη: Αποχώρησε από το σήριαλ «Ταμάμ»

Ο ant1 αποφάσισε να πραγματοποιήσει οντισιόν για την αντικαταστάτριά της.

Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της σειράς του Ant1, «Ταμάμ» η ηθοποιός Μαρία Λεκάκη, η οποία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο αποχώρησε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Μαρία Λεκάκη ανακοίνωσε στο κανάλι του Αμαρουσίου ότι δεν μπορεί να συμμετέχει ταυτόχρονα στα γυρίσματα της αγαπημένης παραγωγής και να είναι συνεπής στη θεατρική παράσταση που θα ανεβάσει τον φετινό χειμώνα ο Λάκης Λαζόπουλος.

Για τον λόγο αυτό, το κανάλι αποφάσισε να την αντικαταστήσει με άλλη ηθοποιό -μάλιστα θα γίνει σχετική οντισιόν-, καθώς ο ρόλος της θα παραμείνει.

Σύμφωνα με στενούς συνεργάτες της Μαρίας Λεκάκη, η ίδια είχε δώσει τα χέρια με τον Λάκη Λαζόπουλο από την άνοιξη, καθώς αυτό που γνώριζε ήταν πως το σίριαλ δεν θα συνεχιζόταν την νέα σεζόν.

Ωστόσο, όταν αποφασίστηκε η συνέχιση της σειράς, η Μαρία δεν μπορούσε να χαλάσει τη συμφωνία της με τον Λάκη Λαζόπουλο. Έτσι, θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση “Ένα αποχαιρετιστήριο δείπνο”, που βασίζεται σε γαλλική κωμωδία των Ματιέ Ντελαπόρτ και Αλεξαντρ ντε λα Πατεγιέ, στο θέατρο “Γκλόρια”.