Πολιτική

“Χαλασμός” στο γραφείο Καραμανλή για “χρόνια πολλά”!

Νεοδημοκράτες, φίλοι και γνωστοί εύχονται στον άλλοτε πρωθυπουργό, ο οποίος τηρεί σιγή ιχθύος για τα πολιτικά δρώμενα.

Γενέθλια έχει σήμερα, Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και οι “περίπατοι” πάνε κι έρχονται στο γραφείο του. “Γαλάζια” στελέχη από όλες τις βαθμίδες, φίλοι και γνωστοί επισκέπτονται τον άλλοτε πρόεδρο της ΝΔ, για να του ευχηθούν από κοντά.

Ανάμεσά τους και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος ως γνωστόν διατηρεί άριστες σχέσεις με τον τέως πρωθυπουργό, ενώ τηλεφωνικά επικοινώνησαν μαζί του τόσο ο επικεφαλής του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο Αντώνης Σαμαράς.

Αυτό που εντυπωσιάζει και πληροφορείται το www.pagenews.gr είναι ότι ο κ. Καραμανλής αν και πολύ ευδιάθετος, όπως βέβαια συνηθίζει κάθε χρόνο τέτοια μέρα, δεν άφησε και πολλά περιθώρια για πολιτικές συζητήσεις. 

Αυτό, τη στιγμή που οι εξελίξεις τον φέρνουν και πάλι στο προσκήνιο, ύστερα από τη συνάντησή του με τον κ. Μητσοτάκη στο γραφείο του επικεφαλής της παράταξης στο Παγκράτι, με την οποία μάλιστα επιβεβαιώθηκαν οι καλές και στενές επαφές, που διατηρούν οι δύο άντρες.

Στην Πειραιώς πάντως επικρατεί “αναβρασμός” ενόψει της ομιλίας του Κυριάκου στη ΔΕΘ, πόσο μάλλον τώρα που οι επιθέσεις του Παύλου Πολάκη κατά των δημοσιογράφων για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών αποτελούν “βούτυρο στο ψωμί” της ΝΔ, που “βλέπει” την κυβερνητική συνοχή να διασπάται, με τους Συριζαίους να ζητούν παρέμβαση για τις χυδαιότητες του αναπληρωτή υπουργού. 

Στο Βελλίδειο, οι κκ. Καραμανλής και Σαμαράς θα βρίσκονται στην πρώτη θέση για την ομιλία του κ. Μητσοτάκη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του www.pagenews.gr, ο πρόεδρος της ΝΔ απολαμβάνει της στήριξης και των δύο πρώην πρωθυπουργών ως προς το αίτημά του για πρόωρες εκλογές.